Wat Verdient Een Franchisenemer – New York Pizza?

Wat Verdient Een Franchisenemer – New York Pizza?

Activiteit: Pizza bezorgdiensten (delivery concept) en pizza restaurants (slice concept).
Gem. omzet per vestiging: € 520.000
Gem. oppervlakte vestiging: Tussen 80 en 100 m²
Locatie omschrijving: Zichtlocatie aan doorgaande weg centraal in het verzorgingsgebied

Wat kun je verdient met franchise?

Wat verdient een Franchisenemer? Een franchisenemer bepaald zelf hoeveel van de winst in diens salaris overgezet wordt. Zo kan het zijn dat, als het slecht met het bedrijf gaat, men zelf geen enkel salaris overhoudt. In productieve tijden kan men wel meer dan 4000 euro per maand verdienen.

Wat verdient New York Pizza?

Hoeveel verdient een Bezorger (m/v) bij New York Pizza in Nederland? Gemiddelde New York Pizza-Bezorger (m/v) dagelijks betaling in Nederland is ongeveer € 99,00, hetgeen gelijk is aan het landelijk gemiddelde.

Wat kost franchise New York Pizza?

Hoeveel geld moet ik zelf investeren? Je zult minimaal € 40.000 tot je beschikking moeten hebben dat je kunt investeren. Wat is de entree fee wanneer ik een New York Pizza Delivery wil openen? De entree fee is € 10.000 exclusief BTW.

You might be interested:  Hoe Lang Bevroren Lasagne In Oven? (TOP 5 Tips)

Wie is de eigenaar van New York Pizza?

NEW YORK PIZZA: New York Pizza, opgericht in 1993, is anno 2020 nog altijd één van de marktleiders op de bezorgmarkt van warme gerechten. Het bedrijf van oprichter Philippe Vorst behoort met zijn ruim 220 vestigingen getalsmatig tot de grootste oer-Nederlandse foodserviceconcerns.

Is een franchise winstgevend?

De winst van de franchise wordt afgeroomd

Als het goed is profiteert iedereen van een franchisecontract. De klanten zijn tevreden, de keten maakt meer omzet en meer rendement, en de zelfstandige ondernemer die de franchise heeft gekocht draait winst.

Hoe bereken je franchise fee?

In de nationale franchisegids kun je van bijna alle franchisegevers de voorwaarden bekijken. Zo betaal je bij De Hypotheker geen entreegeld, maar bedraagt de franchisefee 30% van de omzet plus een bijdrage in marketing.

Hoeveel verdient een 17 jarige bezorger?

16 jaar: €322,- bruto per maand (= €6,20 p/u) 17 jaar: €338,- bruto per maand (= €6,50 p/u) 18 jaar: €364,- bruto per maand (= €7,00 p/u) 19 jaar: €390,- bruto per maand (= €7,50 p/u)

Wat verdient een eigen pizzeria?

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.600 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.000 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.400 bruto per maand.

Wat verdien je als pizza bezorger?

Als freelance bezorger verdien je tussen de 12,50 euro en 15,00 euro per uur. Met slimme belastingvoordelen kan je dit zelfs netto overhouden.

Wat is de doelgroep van New York Pizza?

Onze doelgroep bestaat grofweg uit mannen en vrouwen tussen de 25 en 50 jaar: mensen met een druk leven, die ‘s avonds niet altijd zin en tijd hebben om te koken en daarom af en toe zin hebben in een verse pizza die heerlijk warm thuis wordt bezorgd.

You might be interested:  Hoe Bak Ik Runderlappen? (Question)

Wat is halal bij New York Pizza?

De Double Pepperoni pizza wordt bereid met veel pepperoni, een pittig gekruid worstje dat afkomstig is uit Amerika en voor 100% bestaat uit halal rundvlees. Verder gebruiken we voor deze pizza authentieke tomatensaus, een grote hoeveelheid mozzarella en boterzachte knoflookolie.

Hoe franchisenemer worden?

Als franchisenemer sluit je een contract af met de eigenaar, de franchisegever, van een bestaand concept. Meestal voor 5 jaar. Je krijgt de ruimte om je eigen bedrijf onder de naam van de franchisegever op te bouwen. Hiervoor betaal je de franchisegever een vergoeding, ook wel entreegeld genoemd.

Hoe is New York Pizza ontstaan?

De oprichters van New York Pizza, de broers Max en Philippe Vorst en Richard Abram, haalden in 1993 ‘the original slice’ vanuit Amerika naar Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht.

Hoeveel New York Pizza zijn er in Nederland?

Er is keuze genoeg voor iedereen! – Met meer dan 200 vestigingen in Nederland is er altijd een New York Pizza vestiging bij jou in de buurt.