Pasta med kylling, hokkaido og spinat

Pasta med kylling, hokkaido og spinat.

Jeg har en tilståelse: 90% af tiden skriver jeg aldrig mine opskrifter ned.

Jeg er god til at huske tal og det plejer jeg at stole blindt på. I ved “det kan jeg da sagtens huske, også om 3 uger.” Vel, det kan jeg så fortæller jer at det ikke altid er tilfælde. Og det fik jeg mærke på den hårde måde med denne opskrift. Ikke fordi den fejlede med andet, tredje eller syvende forsøg, men fordi I er så mange som har spurgt ind til den efter mit opslag på Instagram. Og jeg kunne simpelthen ikke huske helt præcist hvad jeg havde gjort!

Det er nemlig det jeg normalt elsker ved denne enkle pasta med kylling, hokkaido og spinat. Du behøver egentlig ikke en opskrift for at lave den. Det er en typisk bland-sammen-ret som jeg vil kalde det, hvor jeg blander sammen det jeg har lyst til i en gryde og vupti – så er det pasta. Men for god ordens skyld så har jeg denne gang været dygtig, og skrevet ned hvad jeg gjorde, for at kunne give jer en opskrift. Den er supernem at lave og hele familien vil elske den. Det gør vi i hvert fald hjemme hos os. Det bedste er nok at du i princippet kan tilsætte de grøntsager du vil, da saucen passer til alt. Varier også din type pasta efter din favorit. Min er nok tagliatelle som jeg vil lave i næste uge 🙂 Hvad er din?

Pasta med kylling, hokkaido og spinat
Forberedelsestid
10 mins
Tilberedningstid
10 mins
Totalt
20 mins
Portioner: 2 voksne (+ en lille sult)
Ingredienser
 • 250 g pasta penne
 • 350-400 g kylling
 • 1/2 stk hokkaido græskar
 • 1/2 pose spinat (ca 2 håndfulde)
 • 3 dl madfløde 18%
 • 1/2 glas grøn pesto
Instruktion
 1. Start med at varme en pande med lidt olie i. Steg hokkaido græskar ved medium varme indtil de er bløde og sæt de til side i en skål.

 2. Kog pasta penne efter anvisning på pakken i let saltet vand. Hæld vandet fra, lad dog ca 1/2 dl være tilbage i bunden af gryden.

 3. Skær kyllingfilet i tern og gennemsteg i lidt olie på panden. Tilsæt pesto og fordel det nævnt udover den færdigstegte kylling, hæld derefter hokkaido tilbage i panden. Tilsæt 3 dl madfløde og rør hurtigt i ingredienserne så pesten fordeler sig i saucen.

 4. Lad det simre i 5-7 min indtil saucen begynder at blive lidt tyk. Tilsæt evt lidt mere fløde hvis du vil have en tyndere sauce. Tilsæt spinat og lad det simre indtil spinat er blød.

 5. Hæld pasta i gryden og bland det hele forsigtig sammen, inden servering.

 6. Server gerne med lidt revet parmesan, pinjekerner og frisk basilikum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *