Cream Cheese Frosting Opskrift

Den bedste frosting er denne her klassiker, rørt sammen af flormelis, smør, flormelis vanillesukker og citronskal. Tror egentlig først jeg lærte at kende til den da jeg var barn i 80´erne. Siden har jeg aldrig sluppet den. Ingen gulerods- eller squashkage uden den her…

Åh da! En cream cheese frosting som den her er den der gør hele forskellen! Selv den gulerods eller squashkage man ikke troede kunne blive bedre….med den her over-lækre frosting, rørt sammen af få lækre sager. Så bliver det ikke bedre.

Den bedste frosting

Cream Cheese Frosting Opskrift

Sådan laver du den bedste frosting

Cream Cheese Frosting Opskrift

 • 200 gram flødeost naturel(feks. philadelphia eller buko)
 • 150 gram flormelis
 • 150 gram smør
 • 1 stk. øko citron(skallen heraf- ikke den hvide hinde)
 • 1 tsk. vanillesukker/eller ren vanillepulver
 • Rør det bløde smør med, flormelis, flødeost, vanillesukker eller vanillepulver. Smag til med citronskal.

Cream Cheese Frosting Opskrift   Cream Cheese Frosting Opskrift

Denne her frosting er perfekt ovenpå kager ala gulerods og squashkager.

Det er ofte de kager jeg bager oftest herhjemme. For det første fordi jeg synes det er et hit, at jeg kan få ungerne til at spise masser af revet gulerødder eller squash, men også fordi det er de slags kager der holder sig saftig i dagevis pga. saften fra grøntsagerne. Win-win, ikke?

En frosting som den her skal der ikke mangle noget af. Der må gerne ligge et godt tykt lag. Når den er smurt på kagen, bør den opbevares i køleskab, så den ikke bliver for blød. Hvis du får lavet mere end du får brug for, kan den sagtens fryses ned og tages op, når der skal bages igen.

 • Hvis du vil have et kig på nogle af mine opskrifter herinde, hvor frostingen med flødeost bør toppes ovenpå kan du se mere her:
 • Squashkage, bare fordi den er… lækker
 • Svampet og lækker squashkage

Eller denne her klassiske gulerodskage, som jeg har bagt så mange gange, at jeg ikke har tal på det. Opskriften er en min mor altid bagte. Og hver eneste gang jeg bager den, sender jeg varme tanker til min elskede mor. Hun elskede at bage, ligesom jeg:

lækker og saftig gulerodskage

Cream Cheese Frosting Opskrift

Her er den færdige frosting topping ovenpå en gulerodskage.

You might be interested:  Blinis Opskrift - Arla

De små pynte gulerødder er lavet af chokolade. Jeg fandt dem i ALDI (https://www.aldi.dk)

Cream Cheese Frosting Opskrift

Smørcreme med flødeost

Cream Cheese Frosting Opskrift

 • 100 g. smør
 • 200 g. flormelis
 • 250 g. naturel flødeost
 • 2 tsk. vaniljesukker
 • 2 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

 1. Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Vi tager det gerne ud 1 times tid før.
 2. Pisk smør luftigt i en skål med en elpisker eller i en røremaskine med piskeriset. Pisk gerne i 3-5 minutter.
 3. Tilsæt herefter flormelis, vaniljesukker, flødeost og citronsaft (du kan også tilføje fintrevet skal fra citronen).Pisk videre til du har en luftig og cremet creme uden klumper.
 4. Brug smørcremen til at smøre kager op, pynt til cupcakes osv. Hvis du skal bruge det til muffins, så er der til ca. 10 muffins i 1 portion.

Her får du vores bedste opskrift på smørcreme med flødeost.

En god grundopskrift på en luftig og cremet frosting med flødeost og smør, som du kan bruge til kager, muffins og cupcakes. Sådan en smørcreme her skal altså være luftig og cremet. Der er intet værre end en med klumper i og som smager af smør. Derfor er noget af det vigtigste, når du laver smørcreme, at du får pisket smørret godt.

Det gør du bedst ved at tage smørret ud i god tid, så det kan blive blødt.

Efter smørret er blevet blødt, så piskes det luftigt, hvorefter de resterende ingredienser piskes i. Så kan man selv vælge om man vil smøre cremen op på sine kager eller om man vil putte den i en sprøjtepose med en tyl i. Det gør vi ofte, da vi synes det giver sådan et fint look, når man bruger en tyl. Og så er det samtidig nemt at sprøjte på muffins og kager.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på frosting, pynt osv. 

Cream Cheese Frosting Opskrift

Frosting med flødeost

En god frosting med flødeost er så lækker. Vi topper altid gulerodskage med sådan en frosting, da det er den perfekte makker til sådan en krydret og lækker kage.

Den her frosting er som sagt luftig, og da den bliver pisket godt, så har den heller ikke en smag af smør. Det er ofte det, som vi hører, når folk siger, at de ikke bryder sig om smørcreme.

Så derfor vil vi igen lige understrege, at det er så vigtigt, at få den pisket godt.

Flødeost frosting

Vi bruger en ganske normal naturel flødeost til vores flødeostsfrosting. Vi har prøvet med stort set alle mærker og det fungerer altid godt. Der kan være forskel i hvor fast flødeosten er, men vi oplever ingen problemer, når den piskes i. Hvis den bliver lidt til den tynde side, så kan du altid lige komme din frosting på køl, inden den skal bruges. Så plejer den at sætte sig.

You might be interested:  Crispy Chicken Burger Opskrift

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram 

Cream cheese frosting

Denne opskrift på cream cheese frosting er til dig, der ikke er så vild med alle de søde frostings

Min opskrift på cream cheese frosting smager af flødeost, med en snert af en sødme fra den smule flormelis der skal i.

Jeg var træt af, at mine cream cheese frostings altid var så flydende, uanset hvilken opskrift jeg fulgte. Så i dag prøvede jeg mig lidt frem med de forskellige mængder og kom frem til en nem cream cheese frosting opskrift.

En vigtig detalje når du laver cream cheese frosting er, at du ikke må bruge light produkter, det skal være den almindelige udgave. Ellers vil du ende ud med en mere flydende frosting, end den jeg har lavet.

Af mærke plejer jeg selv at bruge Philadelphia, men en kopi skulle være lige så fin.
Der er ikke så meget flormelis i, som der er i mange andre opskrifter.

Det er min erfaring at bare en smule flormelis gør frostingen mere flydende, og så ville jeg gerne lave en frosting der ikke var så sød.
Men det er jo en smagssag.

Prøv den og se hvad du synes.

Ingredienser til cream cheese frosting (rækker til ca. 12 cupcakes med lidt høj swirl)

 • 125 g smør
  200 g flødeost (ikke light udgaver)
 • 75 g flormelis

Fremgangsmåde

 • Smør piskes blødt og glat.
 • Tilsæt flormelis og pisk det godt ind i med smørret.
 • Flødeosten tilsættes og der piskes nu indtil frostingen er jævn og glat igen.
 • Cream cheese frostingen er nu klar til at fylde på en sprøjtepose, og er fast nok til at lave flotte swirls.
 • Synes du, at oste frostingen er for blød, kan du sætte den i køleskabet 1 times tid og piske den op igen inden brug.

Hvis smørret ikke piskes helt blødt, kan du ende op med små smørklumper i din frosting. Så dette er et vigtigt punkt, da man ikke kan redde den.
Jeg har selv oplevet klumper i min cream cheese frosting og satte frostingen i køleskabet for at piske den op igen senere.

You might be interested:  Dark And Stormy Opskrift

Det virkede bare ikke helt som forventet og klumperne forsvandt ikke. Smagsmæssigt er den nok okay, bortset fra at man kan ende med små klumper smør i munden, når man spiser den.

En flødeost frosting er f.eks. lækker ovenpå en gulerodskage/cupcakes eller en red velvet kage/cupcake.

Basic Cream Cheese Frosting

This cream cheese frosting is sweet, tangy, and irresistibly rich. What’s not to love?

It’s easy to make this cream cheese frosting recipe with just four ingredients:

· Cream cheese: Of course, you’ll need cream cheese!· Butter: You’ll also need a stick of softened butter.· Vanilla: Vanilla extract enhances the flavor.· Confectioners’ sugar: Confectioners’ sugar easily dissolves into the cream cheese frosting.

Basic Cream Cheese Frosting.

You’ll find the full, step-by-step recipe below — but here’s a brief overview of what you can expect when you make homemade cream cheese frosting: Beat the cream cheese, butter, and vanilla together until creamy. Gradually beat in the confectioners’ sugar until the mixture is smooth. That’s it!

Cream cheese frosting is the perfect finishing touch for cakes, cupcakes, cinnamon rolls, and so much more. If you want to eat it with a spoon, though, that’s OK too! Try one of these delicious ideas:

· Best Carrot Cake· Red Velvet Cupcakes· Moist, Tender Spice Cake· 90-Minute Cinnamon Rolls· One-Bowl Chocolate Cake

LatinaCook

Yes, cream cheese frosting should never sit at room temperature for more than a few hours at a time. Store the frosting in an airtight container in the refrigerator for up to three days.

To store a cake frosted with cream cheese cheese frosting, chill the uncovered cake in the fridge for at least 15 minutes so that the frosting hardens slightly. Cover with plastic wrap in the fridge for up to three days.

Learn more: How to Store a Frosted Cake

Yes! You can freeze cream cheese frosting for up to one month. The texture might change a little bit, but it’ll still be delicious.

“Classic, tried, and true,” according to one Allrecipes community member. “Also great on pumpkin muffins and cinnamon rolls!! Good recipe to have in your file.”

“I made the frosting as directed and it is fluffy and delicious,” raves Bethann. “I frosted the Easy Pumpkin Bars with it.”

“This recipe is great — I added some salt as well which just increased the flavour that much more.”

Editorial contributions by Corey Williams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *