Wat Betekent Een Klokje Bij Whatsapp Profielfoto?

Wat Betekent Een Klokje Bij Whatsapp Profielfoto
2. Heeft u een werkende internetverbinding? – Als u geen internetverbinding heeft werkt WhatsApp niet. U ziet dit in WhatsApp dan een klokje naast het bericht dat u probeert te verzenden. Als u één vinkje ziet is het bericht verzonden en met twee vinkjes is het bericht ontvangen.

Wat betekent klokje bij profielfoto?

Daarnaast verschijnt er een klok-icoon bij de profiel- of groepsfoto. Zo weet iedereen dat de berichten in dit gesprek automatisch worden gewist. Ben je het niet eens met je gesprekspartner? Dan kun je de berichten met een vervaldatum uitschakelen.

Wat betekent een rondje bij WhatsApp?

Wat betekent groen rondje bij WhatsApp? – Een groen rondje bij WhatsApp betekent dat de betreffende persoon online is en actief met de app bezig is.

Waarom een timer op WhatsApp?

Informatie over de functie Berichten met vervaldatum Berichten met vervaldatum is een optionele functie die je kunt inschakelen voor meer privacy. Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen, tenzij je een bericht behoudt.

De meest recente keuze geldt alleen voor nieuwe berichten in de chat, niet voor eerdere berichten die je hebt verzonden of ontvangen. Je kunt Berichten met vervaldatum inschakelen voor al je chats, of specifieke chats selecteren. Je kunt berichten met vervaldatum behouden in de chat zodat ze niet verdwijnen.

Meer informatie over behouden berichten vind je, In een individuele chat kunnen beide gebruikers Berichten met vervaldatum in- of uitschakelen. In een groepschat kunnen alle deelnemers Berichten met vervaldatum in- of uitschakelen. De groepsbeheerder kan de groepsinstellingen echter zo wijzigen dat alleen beheerders de functie Berichten met vervaldatum kunnen in- of uitschakelen.

Als een gebruiker WhatsApp niet opent in deze periode van 24 uur, 7 dagen of 90 dagen, verdwijnt het bericht uit de chat. De voorvertoning van het bericht kan echter nog steeds in meldingen weergegeven worden totdat WhatsApp wordt geopend. Als je een bericht beantwoordt, wordt het oorspronkelijke bericht geciteerd. Als je een bericht met vervaldatum beantwoordt, kan de geciteerde tekst langer dan de gekozen duur in de chat blijven. Als een bericht met vervaldatum wordt doorgestuurd naar een chat waarin Berichten met vervaldatum is uitgeschakeld, zal het bericht niet verdwijnen in de doorgestuurde chat. Als een gebruiker een back-up maakt voordat het bericht verdwijnt, wordt het bericht met vervaldatum toegevoegd aan de back-up. Berichten met vervaldatum worden verwijderd wanneer een gebruiker de back-up gebruikt om te herstellen. In bepaalde landen zijn berichten met vervaldatum niet beschikbaar voor berichten over betalingen en bestellingen. Je kunt deze berichten nog steeds afzonderlijk uit je eigen chatgeschiedenis verwijderen.

Berichten met vervaldatum voor jouw account Je kunt berichten met vervaldatum standaard inschakelen voor alle nieuwe individuele chats.

iPhone en Android : Ga naar de instellingen van WhatsApp > tik op Privacy > Standaardtimer voor berichten en selecteer een duur.

Als je Berichten met vervaldatum hebt ingeschakeld, kunnen jij en anderen (op voorwaarde dat de tijdsduur nog niet verstreken is) berichten in de chat behouden zodat ze niet vervallen. Zodra het bericht behouden is, is het zichtbaar voor iedereen in de chat en verdwijnt het niet als de tijdsduur verstreken is. Als iemand een bericht behoudt dat jij hebt verzonden, krijg je een melding. Als afzender van het bericht heb jij de uiteindelijke controle over wie je bericht kan behouden. Als je besluit het bericht niet meer te behouden, kan niemand in de chat het nog behouden. Nadat een bericht is behouden heb je ongeveer 30 dagen om het toch te laten vervallen. Media in Berichten met vervaldatum De media die je downloadt in WhatsApp wordt standaard gedownload naar je foto’s. Als Berichten met vervaldatum is ingeschakeld, verdwijnt de media die in de chat is verzonden, maar blijft bewaard op de telefoon als automatisch downloaden is ingeschakeld. Je kunt automatisch downloaden uitschakelen in WhatsApp Instellingen > Opslag en data, Relevante bronnen: Is uw vraag hiermee beantwoord? : Informatie over de functie Berichten met vervaldatum

Wat betekent blauw rondje om profielfoto WhatsApp?

Stories tussen je WhatsApp-gesprekken – In 2017 maakte WhatsApp-gebruikers kennis met een nieuwe functionaliteit: Status, Via deze manier is het mogelijk om foto’s en video’s van een paar seconde te delen met je contacten. Klinkt bekend, want de Instagram Stories- functionaliteit doet precies hetzelfde.

Waar die laatste uitgroeide tot een groot succes heeft die twee echter minder impact gehad. Zeg maar gerust geen. Hoewel het percentage gebruikers die de functie gebruiken laag bleef, houdt WhatsApp vast aan Status, Sterker nog: brengt het bedrijf binnenkort een nieuwe update uit, waardoor ze nog prominenter te zien zijn.

Waar de foto’s op dit moment alleen in hun eigen tabje verschijnen, duiken ze straks ook binnen je chats op. Zodra gebruikers een Status -bericht publiceren, zal er binnen Chats een blauw rondje om de profielfoto te zien zijn. Net als bij Instagram is dat het teken dat iemand een Status geplaatst heeft. Je drukt op de profielfoto en krijgt het bericht vervolgens te zien.

Hoe kan ik zien of iemand mij heeft geblokkeerd op WhatsApp?

Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd). Het lukt niet om dat contact te bellen.

You might be interested:  Wie Hoch Darf Die Miete Beim Bürgergeld Sein?

Kan je iemand zijn profielfoto zien als hij je geblokkeerd heeft?

4. Profielfoto op slot – Tot slot: de geblokkeerde kan niet langer updates van je profielfoto op WhatsApp zien. Wanneer jij een nieuwe foto uploadt kunnen ‘normale’ contacten deze zien, maar je geblokkeerde niet. Hij of zij ziet nog steeds de profielfoto die je had toen je diegene blokkeerde.

Kan iemand anoniem je status bekijken op WhatsApp?

Over de privacystatus Je statusupdates kunnen alleen gezien worden door mensen van wie je het telefoonnummer in je adresboek hebt opgeslagen en die je telefoonnummer in hun adresboek hebben opgeslagen. Je kunt ervoor kiezen om je statusupdates te delen met al je contacten of alleen de contacten die je hebt geselecteerd.

 1. Tik op Status,
  • Android : Tik op > Privacystatus,
  • iPhone : Tik op Privacy,
 2. Selecteer een van de volgende opties:
  • Mijn contacten : alle contacten kunnen je statusupdates zien.
  • Mijn contacten, behalve : alleen de contacten in het adresboek van je telefoon, behalve de personen die je selecteert, kunnen je statusupdates zien.
  • Alleen delen met : alleen de contacten die je selecteert, kunnen je statusupdates zien.

Opmerking:

 • Wijzigingen in je privacyinstellingen zijn niet van toepassing op statusupdates die je al hebt verzonden.
 • Als je Leesbewijzen hebt uitgeschakeld, kun je niet zien wie je statusupdates heeft bekeken. Als een contact Leesbewijzen heeft uitgeschakeld, kun je niet zien of hij/zij je statusupdate heeft bekeken.

Statusupdates delen via Facebook-verhalen en andere apps Als je je statusupdate deelt, wordt de inhoud gedeeld op andere apps. Wanneer je je statusupdate deelt, deelt WhatsApp geen accountinformatie met Facebook of andere apps. Relevante bronnen:

 • Meer informatie over Status op: |
 • Meer informatie over hoe WhatsApp statusupdates deelt met andere apps in,

Is uw vraag hiermee beantwoord? Is uw vraag hiermee beantwoord? : Over de privacystatus

Kun je WhatsApp voor 1 persoon uitzetten?

De optie kan voor individuele contacten worden ingesteld. Je kiest dan in je adreslijst de personen die jouw online status niet mogen bekijken. Dat heeft ook een keerzijde: verberg je voor iemand je online status, dan kun jij bij die persoon ook niet meer zien wanneer die voor het laatst online was.

Wat betekent de groene cirkel om profielfoto WhatsApp?

Instagram in jouw chatlijst – WhatsApp beschikt al jaren over een status-functie. Deze is vergelijkbaar met Stories op Instagram of de korte video’s op TikTok. In sommige landen is deze functie erg populair, maar in ons land valt dat redelijk tegen. De berichtendienst wil je nu pushen om deze feature alsnog te laten gebruiken, want ze worden binnenkort weergegeven in je chatlijst.

 1. Als je status in je menubalk van WhatsApp opent zie je hoe het werkt.
 2. Rond de foto’s van de gebruikers is een blauw randje te zien wanneer ze hun status gedeeld hebben.
 3. Onder de naam staat tevens hoe lang geleden het is dat de status is geüpload.
 4. Als het aan WhatsApp ligt ga je die ring ook zien in je scherm waar alle chats staan.

Als iemand een nieuwe status heeft geüpload zie je een groene ring om de foto van de persoon waarmee je chat. Als je dan op de foto klikt zie je wat dit moment is. Zo gaat het eruit zien. Afbeelding: WABetaInfo)

Hoe werkt een time timer?

Wat is een Time Timer? – De Time Timer is een lopende klok die visueel laat zien hoeveel tijd er verstreken is of nog over is. Qua vorm ziet hij er uit als een normale klok en aan de hand van een verdwijnend, gekleurd vlak kan je zien hoeveel tijd er nog over is.

Wat ziet de ander als je een chat verwijderd?

Berichten verwijderen Je kunt berichten alleen voor jezelf verwijderen of aanvragen om deze voor iedereen te verwijderen. Berichten verwijderen voor iedereen Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een individuele chat of groepschat hebt verzonden.

 • Berichten die je hebt verzonden en die zijn verwijderd voor iedereen, worden vervangen door:
 • U hebt dit bericht verwijderd
 • Berichten die je hebt verzonden verwijderen voor iedereen:
 1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
 2. Klik op Menu,
 3. Klik op Bericht verwijderen > Verwijderen voor iedereen,

Als je een groepsbeheerder bent, kun je berichten van andere groepsdeelnemers verwijderen. Zo kunnen beheerders hun privégroepen en community’s beheren door ongepaste of aanstootgevende berichten en media voor alle leden te verwijderen. Als een beheerder een bericht voor iedereen heeft verwijderd, wordt dit vervangen door: Dit bericht is verwijderd door beheerder Een bericht van een andere groepsdeelnemer verwijderen:

 1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
 2. Klik op Menu,
 3. Klik op Bericht verwijderen > Verwijderen voor iedereen > OK,

Let op :

 • Om een bericht succesvol voor iedereen te verwijderen, dienen zowel jij als de ontvangers gebruik te maken van de nieuwste versie van WhatsApp.
 • Ontvangers die WhatsApp voor iOS gebruiken, kunnen media bewaren die zijn opgeslagen in hun Foto’s, ook nadat het bericht is verwijderd uit de WhatsApp-chat.
 • Ontvangers zien mogelijk je bericht voordat het is verwijderd of als het niet lukt om het bericht te verwijderen.
 • Je ontvangt geen melding als het niet is gelukt om het bericht voor iedereen te verwijderen.
 • Je hebt ongeveer twee dagen de tijd nadat je een bericht hebt verzonden om Verwijderen voor iedereen aan te vragen.
 • Alleen groepsbeheerders kunnen berichten verwijderen die zijn verzonden door andere groepsdeelnemers.
 • Groepsbeheerders hebben ongeveer twee dagen de tijd nadat iemand anders Verwijderen voor iedereen heeft aangevraagd.
 • Groepsdeelnemers kunnen zien welke beheerder Verwijderen voor iedereen heeft uitgevoerd.
 • Berichten die zijn verwijderd door een groepsbeheerder kunnen niet worden hersteld of aangevochten.

Berichten verwijderen voor jezelf Je kunt je eigen kopie van de berichten die je hebt verzonden of ontvangen verwijderen van je telefoon. Dit heeft geen gevolgen voor de chats van je ontvangers. Je contacten zullen nog steeds de berichten zien in hun chatscherm.

 1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
 2. Klik op Menu,
 3. Klik op Bericht verwijderen > Verwijderen voor mezelf,
 1. Let op : Nadat je Verwijderen voor mezelf hebt gekozen, heb je vijf seconden om deze actie ongedaan te maken door op Ongedaan maken te klikken, anders wordt het bericht permanent verwijderd.
 2. Relevante bronnen:
 3. Berichten verwijderen: | |
You might be interested:  Wat Is De Aow In 2023?

Is uw vraag hiermee beantwoord? : Berichten verwijderen

Kun je een verwijderde chat terughalen?

Je chatgeschiedenis herstellen Zorg dat je een back-up van je chats hebt gemaakt voordat je herstelt naar je nieuwe Android-apparaat:

 1. Open WhatsApp > > Instellingen > Chats > Chat back-up,
 2. Kies de Google-account waarin je de back-up van je chats wilt opslaan. Je kunt ook een lokale back-up maken op je apparaat.
 3. Tik op BACK-UP,
 4. Nadat de back-up is opgeslagen, kun je WhatsApp verwijderen van je apparaat en installeren op je nieuwe apparaat.

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up Om een kopie van je chatgeschiedenis te bewaren op Google Drive, kun je de automatische back-upfunctie inschakelen voor je chats en de frequentie instellen op dagelijks, wekelijks of maandelijks. Als je een back-up op Google Drive wilt herstellen, gebruik je hetzelfde telefoonnummer en Google-account als waarmee de back-up was gemaakt.

 1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
 2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
 3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.
 4. Nadat het herstellen is voltooid, tik op VOLGENDE, Je chats worden weergegeven zodra het initialiseren is voltooid.
 5. Nadat je de chats hebt hersteld, zal WhatsApp je media verder herstellen.
 • Als je geen back-up op Google Drive hebt en WhatsApp installeert, wordt automatisch de lokale back-up van WhatsApp hersteld.
 • Herstellen vanuit een lokale back-up
 • Als je een lokale back-up wilt gebruiken, moet je de bestanden overzetten naar de telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart.
 • Je back-up herstellen:
 1. Download een app voor bestandsbeheer.
 2. Open de app voor bestandsbeheer, navigeer naar je lokale opslag of SD-kaart > WhatsApp > Databases, Als je gegevens niet zijn opgeslagen op een SD-kaart, kijk dan in de interne opslag of standaard opslag. Kopieer het meest recente back-upbestand naar de map Databases in de lokale opslag van je nieuwe apparaat.
 3. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
 4. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit de lokale back-up te herstellen.

Let op :

 • Je telefoon bewaart een lokale back-up van de laatste zeven dagen.
 • Iedere dag om 02:00 uur wordt automatisch een lokale back-up gemaakt en als bestand opgeslagen op je telefoon.
 • Als je data niet is opgeslagen in de map /sdcard/WhatsApp/, kijk dan in de mappen voor interne opslag of standaard opslag.

Een oudere lokale back-up herstellen Als je een oudere lokale back-up wilt herstellen, doe dan het volgende:

 1. Download een app voor bestandsbeheer.
 2. Open de app voor bestandsbeheer, navigeer naar je lokale opslag of SD-kaart > WhatsApp > Databases, Als je gegevens niet zijn opgeslagen op je SD-kaart, kijk dan in de interne opslag of standaard opslag.
 3. Wijzig de naam van het back-upbestand dat je wilt herstellen van msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt12 naar msgstore.db.crypt12, Mogelijk bevindt een eerdere back-up zich op een eerder protocol, zoals crypt9 of crypt10. Verander het nummer van de crypt-extensie niet.
 4. WhatsApp opnieuw.
 5. Tik op HERSTELLEN wanneer hierom wordt gevraagd.

Relevante bronnen: Is uw vraag hiermee beantwoord? Is uw vraag hiermee beantwoord? : Je chatgeschiedenis herstellen

Kun je zien hoe vaak iemand op je WhatsApp bekijkt?

Wie kijkt naar mijn WhatsApp-profiel? – Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar. Een van de onbetrouwbare apps

Waarom zie je iemand zijn profielfoto niet op WhatsApp?

Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien en online gewijzigd. Jij en de andere gebruiker moeten allebei jullie contacten opnieuw synchroniseren.

Kun je altijd zien of iemand online is op WhatsApp?

Je kunt de laatst gezien- of online-status van iemand mogelijk niet zien, tenzij diegene jou als contact heeft opgeslagen of je eerder een bericht heeft gestuurd. Je kunt via de instellingen bepalen wie je laatst gezien- of online-status kan zien.

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je telefoon?

Mail – In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant op het contact. Tik op ‘Blokkeer deze contactpersoon’. U kunt een telefoonnummer of e-mailadres ook rechtstreeks toevoegen aan uw lijst van geblokkeerde contacten in de Instellingen-app.

Voeg het nummer of e-mailadres dat u wilt blokkeren toe aan uw Contacten, Voor telefoonnummers gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Telefoon’ > ‘Geblokkeerde contacten’ > ‘Voeg toe’. Voor e-mailadressen gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Mail’ > ‘Geblokkeerd’ > ‘Voeg toe’. Selecteer het contact dat u wilt blokkeren.

Wanneer u een telefoonnummer of contact blokkeert, kan deze u nog steeds bellen of een voicemail sturen, maar u ontvangt hiervan geen melding. Berichten die worden verzonden of ontvangen, worden niet afgeleverd. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert?

Informatie over contacten blokkeren en rapporteren Als je geen berichten, oproepen en statusupdates van bepaalde contacten meer wilt ontvangen, kun je deze blokkeren. Je kunt problematische inhoud ook aan ons rapporteren. Neem contact op met de lokale hulpdiensten wanneer je het gevoel hebt dat jij of iemand anders direct gevaar loopt. Als je iemand blokkeert, gebeurt het volgende:

De functie Laatst gezien, je online status, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. Berichten, oproepen en statusupdates die zijn verzonden door een geblokkeerd contact zijn niet zichtbaar op je telefoon en worden nooit afgeleverd. Als je een contact blokkeert, wordt deze niet verwijderd uit je contactenlijst en je wordt ook niet verwijderd uit de lijst van deze contactpersoon. Om een contact te verwijderen, moet je hem of haar verwijderen uit het adresboek van je telefoon.

Als je iemand rapporteert, gebeurt het volgende:

You might be interested:  Was Kostet 1 Gramm Gold In Der Türkei?

WhatsApp ontvangt de laatste vijf berichten die door de gerapporteerde gebruiker of groep naar jou zijn verzonden. Deze persoon of groep wordt hiervan niet op de hoogte gebracht. WhatsApp ontvangt ook de gerapporteerde groeps- of gebruikers-ID, gegevens over wanneer het bericht is verzonden en het soort bericht (afbeelding, video, tekst, enzovoort). Je kunt een account ook rapporteren door lang te drukken op een bericht.

We kunnen accounts schorsen als wij vinden dat de accountactiviteit onze Servicevoorwaarden schendt. Op grond van onze hebben we het recht om gebruikers te schorsen zonder voorafgaande mededeling. Als je een account rapporteert die in strijd is met onze Servicevoorwaarden, leidt dat niet automatisch tot een schorsing van de gebruiker of andere maatregelen tegen de gebruiker.

Geblokkeerde nummers zijn zichtbaar in het gedeelte Geblokkeerd (iPhone en KaiOS) of Geblokkeerde contacten (Android) van je WhatsApp-instellingen. Je kunt nummers alleen van deze lijst verwijderen door ze te deblokkeren. Opmerking

Als je een contact blokkeert, ziet die gebruiker nog wel de berichten die je verstuurt in een groep waar jullie allebei in zitten en je ziet ook de berichten van het contact in die groep. Neem niet deel aan groepen met mensen waarmee je niet wilt communiceren. Ben je bang dat een geblokkeerd contact weet dat jij hem of haar geblokkeerd hebt? Lees dan,

Relevante bronnen: Is uw vraag hiermee beantwoord? Is uw vraag hiermee beantwoord? : Informatie over contacten blokkeren en rapporteren

Waarom blokkeert mijn ex mij niet op WhatsApp?

Reden #7: Je ex is van plan misschien binnenkort weer contact op te nemen – Het kan natuurlijk ook de andere kant op werken. Misschien heeft je ex wel besloten om je niet te blokkeren op de sociale media, omdat hij of zij van plan is om weer contact met je op te nemen. Dit kan zijn omdat je ex het graag nog eens met je wil proberen.

Maar misschien is de reden hiervoor ook anders. Misschien wel je ex ‘gewoon een goede vriendschap’. Het is dus niet zo dat je er automatisch vanuit kunt gaan dat je ex je niet geblokkeerd heeft omdat je ex nog hartstikke verliefd op je is. In de laatste twee redenen zal dit nog duidelijker naar voren komen.

De keuze om je niet te blokkeren op sociale media wordt soms zelfs niet eens bewust gemaakt.

Wat betekent het als je ex je blokkeert?

Mijn ex heeft me geblokkeerd – De eerste tip is om je ex niet te gaan stalken als de relatie voorbij is. Het klinkt misschien moeilijk, en dat zal het ook wel zijn, maar het is wel de beste keus. Het is voor jullie beide beter om tijdelijk geen contact te hebben.

Dit zal de kans alleen maar vergroten dat jullie weer bij elkaar zullen komen, en dat is ten slotte wat jij ook wilt. Maar nu zit jij met een ander probleem. Jouw ex heeft je geblokkeerd. Je kunt dus geen contact zoeken met je ex, terwijl je dat wel wilt. Het kan zijn dat je ex jou heeft geblokkeerd omdat jij jezelf steeds zat op te dringen.

Je ex vond het blijkbaar te vroeg om weer contact te hebben met jou. Laat het nu dus voor hoe het is, en probeer op geen enkele manier nog contact te zoeken. Het kan ook dat jouw ex het zo moeilijk had met de breuk dat je ex geen contact met jou wil omdat het te moeilijk is.

 1. Als jullie beide een beetje over het verdriet heen zijn, zal dit beter worden.
 2. Je ex kan jou bijvoorbeeld geblokkeerd hebben op de social media, of op Whatsapp.
 3. Het is nu voor jou, en jouw ex beter om geen contact te hebben.
 4. Als het contact er wel zou zijn zouden jullie het waarschijnlijk alleen maar hebben over de breuk.

Probeer over een paar week weer eens contact te zoeken. Grote kans dat je ex de blokkade heeft opgeheven en jullie nu wel kunnen praten. Als dit het geval is, praat dan niet over de breuk. Praat met je ex alsof jullie vrienden zijn. Maak het niet ongemakkelijk voor jezelf, en niet voor jouw ex.

Wat betekent het klokje bij Facebook?

Tip 1: plan je berichten in voor een later tijdstip – Een handige manier om vooruit te plannen: plan je berichten van tevoren in! Kijk linksonder je berichtje, je ziet hier een klokje staan. Klik erop, en je kunt de tijd en datum instellen dat de post gepubliceerd wordt.

Wat betekenen de symbolen in WhatsApp?

WhatsApp vinkjes: dit betekent het – WhatsApp hanteert drie soorten vinkjes naast berichten:

Eén grijs vinkje – Het bericht is verzonden. Twee grijze vinkjes – Het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Let op: dit betekent niet dat het bericht ook al is gelezen. Twee blauwe vinkjes – De ontvanger heeft het bericht op zijn of haar telefoon gelezen.

De vinkjes verschijnen in chats met individuele gebruikers en groepschats. Door je eigen verzonden berichten in een chat naar links te vegen, zie je precies op welk tijdstip een bericht ontvangen en gelezen is. Dit komt ook van pas in groepsgesprekken.

 • Op deze manier kan je checken wie in een WhatsApp groepsgesprek een bericht gelezen heeft.
 • In onze aparte tip daarover lees je hoe je dit precies doet.
 • Wil je liever niet dat iemand blauwe vinkjes ontvangt bij jouw gelezen berichten? Dan kun je deze optie in WhatsApp ook uitschakelen.
 • Meer hierover lees je in de volgende tip: Blauwe vinkjes uitschakelen in WhatsApp,

Bekijk ook

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Wie bekijkt mijn profielfoto?

Wie kijkt naar mijn WhatsApp-profiel? – Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar. Een van de onbetrouwbare apps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *