Hoe Lang Duurt Rijst Koken In Rijstkoker?

Hoe Lang Duurt Rijst Koken In Rijstkoker
Hoe Lang Rijst Koken In Rijstkoker? –

 • 10.04.2023
 • 0
 • 16

Hoe lang duurt rijst koken in een rijstkoker? – Houd er rekening mee dat een rijstkoker er over het algemeen wat langer over doet dan wanneer je rijst kookt in een pan. Voor de meeste (voorgekookte) rijstsoorten doet de rijstkoker er ongeveer 25 minuten over.
Volledig antwoord bekijken

Hoe weet een rijstkoker dat de rijst klaar is?

De rijstkoker weet niet wanneer de rijst gaar is. De rijstkoker werkt doordat je water bij de rijst doet. Het verwarmingselement zorgt ervoor dat het water gaat koken en dan komt de temperatuur dus niet boven de 100 graden. Zodra al het water is opgenomen cq verdampt, loopt de temperatuur op.
Volledig antwoord bekijken

Hoe lang duurt het om rijst te koken?

Rijst droog koken –

Spoel de rijst in een vergiet met koud water tot het waswater helder blijft. Doe de gewassen rijst met vocht (1 ½ hoeveelheid vocht op 1 hoeveelheid rijst) in een smalle pan met dikke bodem. Zet de pan op een hoog vuur, breng al roerende aan de kook. Zet het vuur laag en laat de rijst met een deksel op de pan in 8-10 minuten gaar worden. Zo nu en dan omscheppen. Test of de rijst gaar genoeg is, door een (koud geblazen) hapje te nemen, de korrels zijn dan niet meer hard, maar nog wel stevig. Laat de rijst zonder deksel 3 minuten staan. Zo nu en dan omscheppen

: Hoe maak je rijst klaar
Volledig antwoord bekijken

Waarom rijst koken in een rijstkoker?

#1 voordeel: Je hoeft er niet bij te blijven staan – Ben je een boodschap vergeten of even druk met de kinderen? Geen zorgen, de rijstkoker slaat automatisch op de warmhoudfunctie wanneer de rijst gekookt is. Je hoeft er dus niet constant bij te blijven staan, iets wat een groot nadeel is wanneer je de rijst in een pannetje kookt.
Volledig antwoord bekijken

Is een rijstkoker nuttig?

Waarom een rijstkoker zo handig is! Rijst perfect koken is een ware kunst die niet altijd voor iedereen is weggelegd. Voor een eenvoudige, snelle en perfecte rijst maaltijd is de rijstkoker dan ook een echte uitkomst. Geen aangebrande rijst, vieze geur of pannen meer die weg gegooid kunnen worden.
Volledig antwoord bekijken

Hoe gebruik je een rijstkoker?

Hoe werkt een rijstkoker – Als alles in de rijstkoker zit, doe je de deksel er goed op en zet je hem aan. De rijstkoker wordt nu warm en de rijst wordt gaar én gestoomd. Zodra hij klaar is gaat de rijstkoker vanzelf uit. Veel rijstkokers hebben een warmhoudstand waar hij dan automatisch op overspringt. Handig, want zo hoef je de gekookte rijst niet direct op te eten.
Volledig antwoord bekijken

Kun je eieren koken in een rijstkoker?

Functies van de rijstkoker – De rijstkoker bestaat uit een verwarmingselement, een binnenpan en een thermostaat. Hiermee kan het apparaat uw rijst koken, stomen en warmhouden. Daarnaast hebben veel rijstkokers een automatische warmhoudfunctie die aangaat zodra de rijst klaar is. Lees ook: Kookt u op gas? Bespaar energie en geld met deze tips
Volledig antwoord bekijken

Kun je aardappelen koken in een rijstkoker?

Kun je aardappels koken in rijstkoker? Ja hoor, dat kan ; alles wat je normaliter kookt in water, kan uitstekend in de rijstkoker.
Volledig antwoord bekijken

Waar moet je op letten bij een rijstkoker?

Wat is de beste rijstkoker of stoomkoker? – Dat hangt vooral af van hoe vaak en gevarieerd je het apparaat wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld alleen rijst koken, dan heb je de extra functies van een stoomkoker niet nodig. Let erop dat de inhoud van de rijstkoker ook past bij de hoeveelheden die je gaat bereiden.

Je zult ook zien dat de rijstkokers onderling in prijs verschillen. Over het algemeen zijn de wat duurdere modellen beter bestand tegen intensief en langdurig gebruik. Een goede investering als je dus veel rijst kookt en lang van je apparaat wilt genieten. Heb je niet zo’n zin om naast je rijstkoker alsnog de pannen erbij te pakken voor de overige ingrediënten? Dan helpt een stoomkoker je natuurlijk uit de brand.

Hierbij geldt dat hoe uitgebreider de mogelijkheden, hoe hoger het prijskaartje doorgaans uitvalt. Daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Zo is het bijvoorbeeld erg handig als je naast stomen ook kunt ontdooien en warmhouden met je stoomkoker. Ook functies zoals een automatisch afslag en een waarschuwingssignaal maken het keukenleven een stuk makkelijker.

Al trek gekregen? Het enige dat je nog hoeft te doen is jouw beste rijstkoker of stoomkoker te kiezen en binnenkort je rijst en andere lekkere gerechten te stomen. Het vergelijken doe je weer heel eenvoudig met onze handige vergelijker. Geef daarin je voorkeuren aan en je ziet direct welke kokers het beste bij je passen.

You might be interested:  Bruine Rijst Hoe Lang Koken?

Ontwikkelingen
Volledig antwoord bekijken

Hoeveel rijst om af te vallen?

Aanbevolen hoeveelheden Wat is gezond? Hoeveel fruit moet je eten, hoeveel glazen melk moet je drinken hoeveel brood moet je eten om een gezond voedingspatroon te hebben. Om dat duidelijk te maken hebben we de volgende aanbevolen hoeveelheden opgesteld.

 1. Deze hoeveelheden zijn voor volwassenen die op gewicht willen blijven.
 2. Voor wie wil afvallen, adviseren we wat minder brood, aardappelen, rijst en pasta (vrouwen 200 gram per dag en mannen 250 gram) en iets minder noten (vrouwen 15 gram per dag en mannen 25-30 gram).
 3. Deze aanbevolen hoeveelheden zijn een richtlijn.

Ieder mens is anders. Want misschien kan jij helemaal geen melk verdragen of eet je liever geen brood. Wil je een persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw situatie, neem dan contact op met een PuurGezond professional bij jou in de buurt.

Vrouwen (18-70 jaar) Mannen (18-70 jaar)
vocht minstens 2 liter minstens 2 liter
fruit 3 porties 3 porties
groenten 300-400 gram 300-400 gram
brood, aardappelen, pasta, rijst 250-300 gram 300-350 gram
peulvruchten 200 gram per week 200 gram per week
noten, pitten en zaden 25 gram 25-40 gram
melkproducten (inclusief kaas) 3 porties 3 porties
vlees(waren), vis, eieren, vegetarisch (bereid) 125 gram 125 gram
roomboter/olie 30 gram 30-40 gram
overige, snoep snakcs Afhankelijk van activiteitenpatroon en lichaamsgewicht, niet te veel toegevoegde suikers Afhankelijk van activiteitenpatroon en lichaamsgewicht, niet te veel toegevoegde suikers
vitamine D suppletie volgens advies Gezondheidsraad suppletie volgens advies Gezondheidsraad

Aanbevolen hoeveelheden
Volledig antwoord bekijken

Kan zilvervliesrijst in de rijstkoker?

Bereiden – RIJSTKOKER O.I.D.: Doe de rijst met water of bouillon in rijstkoker of ander kookmiddel; Gebruik bij witte rijst een verhouding van 1 op 1 en bij zilvervlies- of wilde rijst een verhouding van 1 – 1,5. Zet de warmtebron aan en laat gedurende 15 minuten bij witte rijst en 28 minuten bij wilde-/zilvervliesrijst verwarmen.

Zet daarna de warmtebron uit en laat nog 5 minuten staan met de deksel erop. Roer door en laat de deksel eraf. Serveer de rijst direct of verwerk in een gerecht (bijvoorbeeld nasi). De kooktijd neemt toe bij grotere hoeveelheden, de verhouding rijst/water blijft gelijk. Houdt de volgende vuistregel aan: 220 gram witte rijst, 250 militer water, 15 minuten; 440 gram witte rijst, 5 deciliter water, 18 minuten; 660 gram witte rijst, 750 mililiter water, 22 minuten.220 gram wilde of zilvervliesrijst, 375 mililiter water, 28 minuten; 440 gram wilde of zilvervliesrijst, 750 mililiter water, 38 minuten; 660 gram wilde of zilvervliesrijst, 1125 mililiter water, 42 minuten.

MAGNETRON: Doe in een hoge magnetronbestendige kom met deksel 1 mok (circa 220 gram) rijst en 2 mokken (5 deciliter) water of bouillon. Verhit gedurende 8 minuten op 600 WATT. Roer de rijst door en verhit nog 17 minuten op 180 WATT. De kooktijd neemt toe bij grotere hoeveelheden, de verhouding rijst/water blijft gelijk.
Volledig antwoord bekijken

Wat kun je allemaal in de rijstkoker maken?

Een rijstkoker is een elektrisch keukenapparaat om rijst mee te koken en te stomen, maar je kunt er ook andere dingen in klaarmaken zoals: pasta, noedels, stoommaaltijden, havermout, hardgekookte eieren, stoofperen, taart, cake en gerechten met vis en gevogelte.
Volledig antwoord bekijken

Hoeveel rijst maximaal in rijstkoker?

Compacte Crockpot rijstkoker met stoomschaal voor 2 tot 3 personen Met deze rijstkoker maakt u altijd de perfecte rijst. Geschikt voor diverse soorten rijst zoals witte rijst, langkorrel rijst, basmati, kleefrijst of volkoren rijst. De rijstkoker heeft een kook en warmhoudfunctie, zodat u de rijst warm kunt houden voor het serveren.

Inhoud 600ml, maximaal 3 kopjes ongekookte rijst (voor 2 of 3 personen) Warmhoud en kookstand Uitneembare binnenpan Met stoomschaal Met maatbeker en rijstlepel Materiaal RVS Vermogen 350 W, 230V 2 jaar garantie

ONDERDELEN A. Glazen deksel B. Verwarmingselement C. Warmhoudlicht (geel) D. Kooklicht (rood) E. Knop inschakelen F. Elektriciteitskabel G. Handvat H. Binnenpan I. Stoommand Maatbeker en rijstlepel zijn niet afgebeeld. Koken van Rijst 1. Gebruik de bij het apparaat geleverde maatbeker, die een capaciteit van 160 ml heeft.2.

 1. Plaats 1 maatbeker ongekookte normale rijst en twee maatbekers water in de binnenpan.
 2. Een maatbeker (160 ml) ongekookte rijst neemt toe tot twee maatbekers gekookte rijst.3.
 3. Voeg voor zilvervliesrijst 1 maatbeker (160 ml) ongekookte zilvervliesrijst en drie maatbekers water toe.4.
 4. De maximale capaciteit voor uw rijstkoker is drie maatbekers (160 ml) ongekookte rijst, die resulteren in zes maatbekers (160 ml/ 5 oz) gekookte rijst.5.

Plaats de binnenpan in de Crock-Pot Rijstkoker. Zorg ervoor dat de binnenpan in direct contact staat met de verwarmingsplaat door deze licht van links naar rechts te bewegen tot deze correct is geplaatst.6. Afsluiten met deksel. Gebruik dit apparaat niet zonder deksel.

 • Tijdens het gebruik wordt stoom gegenereerd.7.
 • Sluit de elektriciteitskabel aan op een wandcontactdoos.8.
 • Activeer de Crock-Pot Rijstkoker door de inschakelknop in te drukken.
 • Controleer dat het kooklicht (rood) is ingeschakeld.9.
 • Roer de rijst na 15 minuten door.
 • Til het deksel voorzichtig op en verwijder het om verhitting te vermijden en te voorkomen dat er water in de binnenpan loopt.

Gebruik de rijstlepel of een ander handbediend stuk keukengerei met een lange steel om de rijst te mengen en op te scheppen. Sluit de binnenpan na het mengen af met het deksel.10.Wanneer de rijst gekookt is, schakelt de Rijstkoker automatisch over naar de warmhoudfunctie en schakelt het warmhoudlicht (geel) aan.

De Crock-Pot Rijstkoker houdt de rijst warm tot het apparaat wordt afgesloten van de wandcontactdoos.11.De Crock-Pot Rijstkoker houdt de rijst automatisch warm op een temperatuur van 60C – 80C 12.Wanneer de temperatuur van de rijst onder dit bereik terecht komt, schakelt het gele warmhoudlicht uit en het rode kooklicht in, waarmee wordt aangeduid dat het proces van temperatuurbehoud is begonnen.

You might be interested:  Wat Is In Frankrijk Goedkoper Om Op Te Koken?

Wanneer de rijst een temperatuur van 60C bereikt, schakelt het warmhoudlicht (geel) wederom in en schakelt het kooklicht (rood) uit.13.Laat het apparaat volledig afkoelen, alvorens het te reinigen.14.Koppel de stekker los van de wandcontactdoos wanneer deze niet in gebruik is.N.B.:: Was de rijst desgewenst voor het koken in een aparte kom.

Voor zachtere rijst, raden we aan de rijst in de binnenpan voor te bereiden en 10-20 minuten te laten weken alvorens deze te koken. Opwarmen van rijst Voeg om koude rijst op te warmen 1/4 kop (40 ml) koud water per kop gekookte rijst toe, doorroeren en druk de inschakelknop in om te beginnen met koken.

Wanneer de rijst warm is, schakelt de Crock-Pot Rijstkoker automatisch over op de warmhoudfunctie. Stomen in de Crockpot rijstkoker Bij het stomen van groente blijven meer voedingsstoffen behouden dan bij koken of bakken, terwijl de natuurlijke heldere kleur behouden blijft.1.

Bereid de groente voor door deze te wassen, te schillen en vervolgens in kleinere stukjes te snijden.2. Verzeker u ervan dat het apparaat is losgekoppeld.3. Vul de binnenpan met de juiste hoeveelheid water. (Zie tabel) 4. Plaats de binnenpan in het verwarmingselement. Zorg ervoor dat de binnenpan in direct contact staat met de verwarmingsplaat.5.

Plaats de groente in de stoommand en plaats deze op de binnenpan. Afsluiten met deksel. Gebruik dit apparaat niet zonder deksel.6. Sluit de elektriciteitskabel aan op een wandcontactdoos. Activeer de rijstkoker door de inschakelknop in te drukken. Zorg ervoor dat het rode kooklicht is ingeschakeld.7.

Houd de tijd handmatig bij aan de hand van de onderstaande tabel. Het apparaat schakelt zodra al het water is verdampt automatisch over op de warmhoudcyclus. Als al het water verdampt is en u de kookcyclus wilt verlengen, voeg dan meer water toe.8. Zodra de groente naar uw persoonlijke smaak is gestoomd, verwijdert u de stoommand uit de Crock-Pot Rijstkoker.9.

Sluit het apparaat af van de wandcontactdoos en laat het volledig afkoelen alvorens het schoon te maken.N.B.: De tijden in de tabel zijn bij benadering. Het wordt aangeraden dat u het stoomproces in de gaten houdt en de kooktijd aanpast aan uw persoonlijke voorkeur.

Groente Hoeveelheid Water Stoomtijd
Groene bonen 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Broccoli 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Wortelen (in plakjes) 200 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Bloemkool 200 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Mais(korrels) 300 g 1/3 kop / 50 ml 40-45 minuten
Erwten 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Spinazie 150 g 1/3 kop / 50 ml 20-25 minuten
Gemengde groente 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten

Schrijf de eerste review over dit product
Volledig antwoord bekijken

Wat gebeurd er als je rijst niet wast?

To rinse or not to rinse that is the question? De eeuwige vraag bij sushi rijst is moet je deze wassen ja of nee en waarom dan wel of niet? Eerst even voor de mensen die nooit rijst wassen of daar überhaupt nog nooit over nagedacht hebben om dat te doen.

 1. Waarom zou je rijst wassen? In ieder geval is het antwoord niet om de rijst schoon te maken.
 2. Dit was vroeger nog wel eens het antwoord omdat er wel eens steentjes tussen de rijstkorrels zaten, maar dat is tegenwoordig niet zo.
 3. Als je rijst niet wast kan het voorkomen dat er wit of grijs schuim op je pan naar bovenkomt.

Wat daarna ook vaak voorkomt is dat je rijst gaat klonteren. Dit komt omdat de rijst dan te veel zetmeel bevat. Als je de rijst dus eerst wast, spoel je het overtollige zetmeel weg en voorkom je dat je rijst gaat klonteren. Gebruik je Japanse sushirijst dan is het ook mogelijk dat er talkpoeder om de korrels zit welke je wegspoelt.

 1. Dit komt doordat het in sommige gebieden in Japan zo vochtig kan zijn dat er in de verpakkingen talkpoeder zit om dit niet in het product te laten komen.
 2. Conclusie: Ja je kunt sushi rijst het beste wel wassen.
 3. Hoe dan? Sushi rijst wassen gaat het snelst in een vergiet of een zeef.
 4. Spoel de rijst een paar minuten onder de kraan af.

Zodra het water,dat van de rijst afkomt weer helemaal helder is, kun je stellen dat de rijst goed genoeg gewassen is. Omdat de textuur van sushirijst erg belangrijk is, je wilt namelijk een losse korrel en geen klonten, maar de rijst moet wel plakken, is het wassen voordat je de rijst kookt of stoomt dus enorm van belang voor een goed het eindresultaat.
Volledig antwoord bekijken

Hoe lang moet je rijst laten staan?

Je laat de rijst niet staan – Als je rijst op de correcte manier is gekookt, is hij aan de onderkant altijd iets vochtiger dan aan de bovenkant. Om te zorgen dat het vocht zich goed door de rijst verdeelt is het belangrijk dat je de rijst 5-30 minuten laat staan met de deksel erop.
Volledig antwoord bekijken

Hoe werkt een rijstkoker Tomado?

Wanneer de rijst klaar is, zal de rijstkoker automatisch overschakelen op de warmhoudfunctie. Het indicatielampje KOKEN gaat uit en het indicatielampje WARMHOUDEN (WARM) blijft aan. Laat de rijst nog minimaal 10 minuten staan zonder het deksel te openen. De exacte tijd is afhankelijk van de gekookte hoeveelheid rijst.
Volledig antwoord bekijken

Wat te doen als rijst te nat is?

Te veel vocht – De beste manier om rijst te koken, is om hem droog te koken. Als je de goede water tot rijst-ratio gebruikt, is het vocht precies verdampt als de rijst gaar is. Is de rijst al gaar, maar is er nog vocht over? Geen paniek, giet de rijst dan gewoon af, zoals je dat met pasta ook zou doen.

You might be interested:  Hoe Lang Koken Met Gasfles?

Zeg nee tegen zilvervliesrijst Elke keer perfecte rijst Bak je rijst extra knapperig

Volledig antwoord bekijken

Hoeveel rijst maximaal in rijstkoker?

Compacte Crockpot rijstkoker met stoomschaal voor 2 tot 3 personen Met deze rijstkoker maakt u altijd de perfecte rijst. Geschikt voor diverse soorten rijst zoals witte rijst, langkorrel rijst, basmati, kleefrijst of volkoren rijst. De rijstkoker heeft een kook en warmhoudfunctie, zodat u de rijst warm kunt houden voor het serveren.

Inhoud 600ml, maximaal 3 kopjes ongekookte rijst (voor 2 of 3 personen) Warmhoud en kookstand Uitneembare binnenpan Met stoomschaal Met maatbeker en rijstlepel Materiaal RVS Vermogen 350 W, 230V 2 jaar garantie

ONDERDELEN A. Glazen deksel B. Verwarmingselement C. Warmhoudlicht (geel) D. Kooklicht (rood) E. Knop inschakelen F. Elektriciteitskabel G. Handvat H. Binnenpan I. Stoommand Maatbeker en rijstlepel zijn niet afgebeeld. Koken van Rijst 1. Gebruik de bij het apparaat geleverde maatbeker, die een capaciteit van 160 ml heeft.2.

 1. Plaats 1 maatbeker ongekookte normale rijst en twee maatbekers water in de binnenpan.
 2. Een maatbeker (160 ml) ongekookte rijst neemt toe tot twee maatbekers gekookte rijst.3.
 3. Voeg voor zilvervliesrijst 1 maatbeker (160 ml) ongekookte zilvervliesrijst en drie maatbekers water toe.4.
 4. De maximale capaciteit voor uw rijstkoker is drie maatbekers (160 ml) ongekookte rijst, die resulteren in zes maatbekers (160 ml/ 5 oz) gekookte rijst.5.

Plaats de binnenpan in de Crock-Pot Rijstkoker. Zorg ervoor dat de binnenpan in direct contact staat met de verwarmingsplaat door deze licht van links naar rechts te bewegen tot deze correct is geplaatst.6. Afsluiten met deksel. Gebruik dit apparaat niet zonder deksel.

Tijdens het gebruik wordt stoom gegenereerd.7. Sluit de elektriciteitskabel aan op een wandcontactdoos.8. Activeer de Crock-Pot Rijstkoker door de inschakelknop in te drukken. Controleer dat het kooklicht (rood) is ingeschakeld.9. Roer de rijst na 15 minuten door. Til het deksel voorzichtig op en verwijder het om verhitting te vermijden en te voorkomen dat er water in de binnenpan loopt.

Gebruik de rijstlepel of een ander handbediend stuk keukengerei met een lange steel om de rijst te mengen en op te scheppen. Sluit de binnenpan na het mengen af met het deksel.10.Wanneer de rijst gekookt is, schakelt de Rijstkoker automatisch over naar de warmhoudfunctie en schakelt het warmhoudlicht (geel) aan.

De Crock-Pot Rijstkoker houdt de rijst warm tot het apparaat wordt afgesloten van de wandcontactdoos.11.De Crock-Pot Rijstkoker houdt de rijst automatisch warm op een temperatuur van 60C – 80C 12.Wanneer de temperatuur van de rijst onder dit bereik terecht komt, schakelt het gele warmhoudlicht uit en het rode kooklicht in, waarmee wordt aangeduid dat het proces van temperatuurbehoud is begonnen.

Wanneer de rijst een temperatuur van 60C bereikt, schakelt het warmhoudlicht (geel) wederom in en schakelt het kooklicht (rood) uit.13.Laat het apparaat volledig afkoelen, alvorens het te reinigen.14.Koppel de stekker los van de wandcontactdoos wanneer deze niet in gebruik is.N.B.:: Was de rijst desgewenst voor het koken in een aparte kom.

 1. Voor zachtere rijst, raden we aan de rijst in de binnenpan voor te bereiden en 10-20 minuten te laten weken alvorens deze te koken.
 2. Opwarmen van rijst Voeg om koude rijst op te warmen 1/4 kop (40 ml) koud water per kop gekookte rijst toe, doorroeren en druk de inschakelknop in om te beginnen met koken.

Wanneer de rijst warm is, schakelt de Crock-Pot Rijstkoker automatisch over op de warmhoudfunctie. Stomen in de Crockpot rijstkoker Bij het stomen van groente blijven meer voedingsstoffen behouden dan bij koken of bakken, terwijl de natuurlijke heldere kleur behouden blijft.1.

 • Bereid de groente voor door deze te wassen, te schillen en vervolgens in kleinere stukjes te snijden.2.
 • Verzeker u ervan dat het apparaat is losgekoppeld.3.
 • Vul de binnenpan met de juiste hoeveelheid water.
 • Zie tabel) 4.
 • Plaats de binnenpan in het verwarmingselement.
 • Zorg ervoor dat de binnenpan in direct contact staat met de verwarmingsplaat.5.

Plaats de groente in de stoommand en plaats deze op de binnenpan. Afsluiten met deksel. Gebruik dit apparaat niet zonder deksel.6. Sluit de elektriciteitskabel aan op een wandcontactdoos. Activeer de rijstkoker door de inschakelknop in te drukken. Zorg ervoor dat het rode kooklicht is ingeschakeld.7.

Houd de tijd handmatig bij aan de hand van de onderstaande tabel. Het apparaat schakelt zodra al het water is verdampt automatisch over op de warmhoudcyclus. Als al het water verdampt is en u de kookcyclus wilt verlengen, voeg dan meer water toe.8. Zodra de groente naar uw persoonlijke smaak is gestoomd, verwijdert u de stoommand uit de Crock-Pot Rijstkoker.9.

Sluit het apparaat af van de wandcontactdoos en laat het volledig afkoelen alvorens het schoon te maken.N.B.: De tijden in de tabel zijn bij benadering. Het wordt aangeraden dat u het stoomproces in de gaten houdt en de kooktijd aanpast aan uw persoonlijke voorkeur.

Groente Hoeveelheid Water Stoomtijd
Groene bonen 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Broccoli 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Wortelen (in plakjes) 200 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Bloemkool 200 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Mais(korrels) 300 g 1/3 kop / 50 ml 40-45 minuten
Erwten 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten
Spinazie 150 g 1/3 kop / 50 ml 20-25 minuten
Gemengde groente 300 g 1/3 kop / 50 ml 30-35 minuten

Schrijf de eerste review over dit product
Volledig antwoord bekijken