Wat Kost De Cola Bij De Lidl?

De prijs van een 2 liter fles Cola bij LIDL is momenteel 0,86 cent dat is 43 cent per liter (prijsinformatie gebaseerd op een LIDL vestiging in Deventer en in Augustus 2021 voor het laatst geactualiseerd)

Welke cola heeft de Lidl?

Coca Cola zero – Lidl.

Wat kost 1.5 liter Coca Cola?

Coca cola regular

Supermarkt Prijs
Albert Heijn € 2,35

Welke cola is het goedkoopste?

Welke cola is het goedkoopst?

Blikje (330ml) Fles (1,5 liter)
Highway € 0,24 € 0,65
Freeway (Lidl) € 0,25 € 0,67
AH Basic € 0,29 € 0,67
River (Aldi) € 0,30 € 0,67

Wat kost een fles cola bij Aldi?

Aldi Nederland breidt deze week haar assortiment uit met tweeliter flessen Coca-Cola. De flessen cola gaan bij Aldi voor 2,18 euro over de toonbank, terwijl ze bij Albert Heijn voor 2,26 euro worden verkocht. Bij Jumbo ligt de verkoopprijs wel op hetzelfde niveau.

Welke frisdrank heeft Lidl?

In frisdranken neemt Lidl verder SevenUp Regular, Crystal Clear (smaken Lemon en Peach) en Rivella original op, het zijn alle merken van Heineken-dochter Vrumona.

You might be interested:  Welke Kruiden Passen Bij Komkommer? (Solution)

Welke supermarkt verkoopt Freeway?

Freeway Cola is een colamerk dat wordt geproduceerd en als huismerk wordt verkocht door de van origine Duitse supermarktketen Lidl.

Wat kost Coca Cola per liter?

Coca-Cola

Supermarkt Prijs
Albert Heijn € 1,89
Poiesz € 3,78

Hoeveel statiegeld Coca Cola fles 1 5 liter?

Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven met het verpakkend bedrijfsleven afgesproken. Per flesje (< 1 liter) wordt straks 15 cent statiegeld gerekend. Voor grote flessen (> 1 liter) blijft het 25 cent. Inleveren kan in supermarkten, op treinstations, bij tankstations langs de weg en via cateraars.

Waar is frisdrank het goedkoopst?

Goedkoopdrank.nl heeft de goedkoopste blikjes frisdranken van Nederland en België. Bij ons koopt u Coca Cola blikjes, Fanta blikjes, Pepsi Blikjes en alle andere frisdrank in blik voor de laagste prijs. Wij verkopen zowel Nederlandse blik als goedkopere Duitse en Deense cola blikjes.

Welke huismerk cola is het lekkerst?

AMSTERDAM (GPD) – De allergoedkoopste cola van de Aldi is de lekkerste. Dit blijkt uit een smaaktest van onderzoeksbureau Ivomar. De River Cola van Aldi werd door een derde van het smaakpanel van 78 deelnemers uitgeroepen tot lekkerste. Coca-Cola bleef met een aanhang van 27 procent steken op de tweede plaats.

Wat kost 24 blikje Coca Cola?

Green Cola Blikjes 33cl Tray 24 Stuks (0% Suiker)

Green Cola Blikjes 33cl Tray 24 Stuks | Prijs Aanbieding 12.95 vanaf 40 trayGreen Cola&nbs

Waar koop je Summit Cola?

Koop boodschappen zoals Summit Cola lightmakkelijk & snel via de online supermarkt van Albert Heijn. Kies zelf uit bezorgen of zelf ophalen bij een Pick-up point. Direct naar AH.nl. Kijk nu meteen of er Summit Cola light kortingen en acties zijn.

You might be interested:  Waar Ligt Tempeh In Supermarkt? (Correct answer)

Welke Cola heeft de Aldi?

COCA-COLA® Coca-Cola regular.

Welk merk frisdrank heeft de Aldi?

Kies uit de het bekende merk Coca Cola of ons eigen, lekkere en voordelige merk River. Liever geen suiker? Neem dan de light of de zero variant. ALDI frisdrank is altijd een goed idee.

Waar verkopen ze River Cola?

River Cola is een colamerk dat als huismerk wordt verkocht door de supermarktketen Aldi. Zoals veel van de producten die door die supermarktketen worden verkocht, kan ook River Cola worden gezien als een goedkoop alternatief voor de bekendere en grotere merken.