Wie Is De Vader Van Holly Mae Brood? (TOP 5 Tips)

Wie is de biologische vader van Holly Mae Brood?

Omdat ze geboren werd binnen het huwelijk van haar moeder met Herman Brood draagt ze officieel de achternaam Brood. Brood is echter niet haar biologische vader. Met haar biologische vader, die in 2009 overleed, had ze nauwelijks een band. Holly beschouwt Herman Brood als haar echte vader.

Wie zijn de ouders van Holly Brood?

Actrice Holly Mae Brood staat bekend als de dochter van Herman Brood, maar eigenlijk is hij helemaal niet haar biologische vader. In een interview met Jan Magazine vertelt de actrice dat ze het vervelend vindt dat ze daar steeds aan herinnerd wordt.

Hoe oud was Holly Brood toen haar vader overleed?

Holly Mae Brood was slechts zes jaar oud toen haar vader zelfmoord pleegde door van het Hilton Hotel te springen. Verdrietig genoeg is ze daar later veel mee gepest op de middelbare school. Holly was anders, omdat ze een beroemde vader had en zelf op televisie danste.

Van wie is Holly Mae Brood de dochter?

Het is dikke mik tussen Holly Mae Brood (26) en Soy Kroon (25). Het stel is inmiddels alweer bijna vijf jaar gelukkig en ziet zichzelf uiteindelijk wel samen in een huis vol kindjes en gezelligheid. Over dat toekomstbeeld vertelt de ‘Love Island’-presentatrice in ‘Grazia’.

You might be interested:  Wat Krijg Je Te Eten Bij Klm?

Wat doen de dochters van Herman Brood?

Lola is de enige dochter van Herman en Xandra samen. Ze is inmiddels 33 en heeft de afgelopen jaren gewerkt als presentatrice. Ook heeft ze een kledinglijn voor een grote winkelketen gehad. Op social media omschrijft ze zichzelf als ‘schilder, designer en levensgenieter.

Waar komt Herman Brood vandaan?

Leo Spindelaar (“Spin”), geboren 12 november 1952 en overleden 18 oktober 2009, kunstenaar, schilder. Leo Spindelaar was sinds 1996 jaar fulltime schilder. Daarvoor was hij werkzaam als visagist en stylist voor reclamebureaus en televisieproducenten.