Wat Kost Eten Bij T Zusje?

Onze kaart wordt 4 keer per jaar vernieuwd met super lekkere kleine gerechtjes om jullie avond smaakvol & bijzonder te maken. Dat is Avondvullend Bourgondisch Genieten voor €33,80.

Is het Zusje inclusief drinken?

Deze prijzen zijn inclusief koffie/thee/tafelwater, en exclusief het eten. De kosten voor een avondje gezellig tapas eten bedragen 33,80 p.p.

Hoe werkt eten bij T Zusje?

‘t Concept van ‘t Zusje

Het concept is een combinatie van een restaurant en een buffet-restaurant: men wordt aan tafel bediend, maar heeft het voordeel van een buffet omdat men alles kan proberen en kan eten waar men op dat moment behoefte aan heeft.

Hoeveel rondes bij het Zusje?

Vier rondes hebben we nu gedaan, en dan ga ik me zo langzamerhand toch oriënteren op de tapas in de categorie desserts.

Hoeveel rondes tapas?

Zoveel rondes als u zelf wilt bestellen. Wel vinden wij het belangrijk dat de tapas ook echt worden opgegeten, want verspilling is zonde.

Wat kan je met t Zusje punten?

Bij 1.000 punten maak je kans op mooie prijzen, zoals gratis onbeperkt tapas eten voor 4 tot 10 personen of een exclusieve cruiserfiets. Ook zijn er trucs om het sparen te versnellen. Zo krijg je 100 punten extra als je bij een ander Zusje incheckt, en kun je punten delen met iemand anders.

You might be interested:  Vanaf Welke Leeftijd Mag Je Alcohol Drinken In Italie?

Hoe werkt het bij La Cubanita?

Onze vestigingen werken inmiddels allemaal met een online bestelsysteem. Het is supermakkelijk. Met je eigen telefoon scan je de QR-code en je kunt direct je favoriete tapas en drankjes gaan bestellen. Voor de rest laat je je mobiel natuurlijk lekker op tafel liggen en besteed je alle aandacht aan je tafelgenoot.

Hoe moet je tapas eten?

De beste tapas worden vaak staand tussen de mensenmassa aan een rokerige bar geserveerd. Regel nummer één is om er tussen te komen – raak niet geïntimideerd door de mensenmassa aan de bar, allemaal wachtend om een bestelling te plaatsen. Laat weten dat u er bent en laat het personeel aan de bar weten wat u wilt.

Hoeveel tapas per persoon restaurant?

Het gemiddelde aantal tapas dat gegeten wordt, bedraagt 1-3 tapas, maar dit neemt toe tijdens het piekmoment op zaterdagavond (tussen 20 en 22 uur) tot meer dan 5 tapas per persoon.

Welk Zusje is het beste?

Dat je er lekker kunt tafelen wisten we al wel, maar nu is het ook nog officieel: ‘t Zusje in Nijmegen is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het beste ‘t Zusje van Nederland!

Waarom heet t Zusje t Zusje?

Hoe is de naam “ ‘t Zusje ” ontstaan? Het idee is ontstaan bij Brasserie de Baron in Uden. Ik wilde een plek creëren waar gezelligheid en samenzijn centraal stonden. Na een brand in ons restaurant hadden we een moment om even stil te staan bij ons concept en te evalueren of we eigenlijk wel deden wat we écht wilden.

You might be interested:  Wat Kost Bier Op Terras?

Hoeveel zusjes zijn er?

Onze Zusjes – ‘t Zusje – Avondvullend bourgondisch genieten…

Waar kun je eten met een dinerbon?

 • Restaurant Uw Chef. Adres: Kerkstraat 14, Tricht.
 • Grieks Restaurant CostaRozzi. Adres: Steynlaan 52, Zeist.
 • Tapa Tapa. Adres: Slotlaan 251, Zeist.
 • Restaurant Sirtaki. Adres: Voorheuvel 19, Zeist.
 • Ripassa Eten en Drinken. Adres: Emmaplein 10, Bilthoven.
 • Restaurant de Witte Zwaan. Adres:
 • Grieks Taverna Yamas. Adres:
 • Amis. Adres:
 • Hoe duur is Villa tapas?

  All you can eat tapas eten in Assen bij Villa Tapas vanaf €24,50. Geniet 2,5 uur lang van heerlijke gerechten in een modern en sfeervol restaurant. Mooie gerechten zoals koude tapas gerechten, warme tapas gerechten, pasta gerechten, pizza gerechten, salades en meer.

  Hoeveel La Cubanita in Nederland?

  La Cubanita is een tapasrestaurant volgens een vaste formule met inmiddels 55 vestigingen door heel Nederland. Deze formule wordt bewaakt, ondersteund en uitgediept door de franchiseorganisatie. La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas.