Wat Kost Eten Bij Sergio Herman?

Wie er wil reserveren, moet nog even geduld hebben, want tot de zomer zit het restaurant vol. Maar als je binnengeraakt, betaal je wel minder dan in Oud Sluis: dineren kan er vanaf 50 euro. plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

Hoeveel kost een menu bij The Jane?

Momenteel wordt er in het restaurant een lunchmenu geserveerd (60€) of een tasting menu met 7 gerechten (75€) of 8 gerechten (90€). De voorgerechten worden per twee geserveerd en bij elke etappe is er keuze tussen een drietal aangepaste wijnen of bieren (6€-12,5€).

Hoeveel kost Le Pristine?

Er is keuze uit 6 Amuses met een startprijs van 13 euro (Noordzeekrab, crème parmigiano hazelnoot en ziltige kruiden) tot 98 euro (Plateau Le Pristine) voor wie een prijzige start wenst te nemen, maar allemaal gerechten met vis of schaal-en schelpdieren.

Hoeveel restaurants heeft Sergio Herman?

Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** in Antwerpen en Pure C**, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is Sergio Herman mede-eigenaar van het fast-casual foodconcept Frites Atelier, met vestigingen in Den Haag, Utrecht, Arnhem, Antwerpen, Gent en Brussel.

Waar kookt Sergio Herman?

Sergio blijft zaken openen: eind 2019 opent hij een nieuwe vestiging van Air Republic in Antwerpen en krijgt de luchthaven van Zaventem een Frites Atelier. Eind 2020 opent hij een zaak in Cadzand, zodat hij weer kan doen wat hij het liefste doet: zelf koken.

You might be interested:  Welk Brood Bij Prikkelbare Darm? (Best solution)

Hoe lang duurt lunch The Jane?

Vandaag geopend van 03:00 tot 08:00

Lunch Diner
do lunch 12:00 – 17:00 diner 18:30 – 23:00
vr lunch 12:00 – 17:00 diner 18:30 – 23:00
za lunch 12:00 – 17:00 diner 18:30 – 23:00
zo Gesloten

Wat kost Hof van Cleve?

Wie gaat eten in het Hof van Cleve, het driesterrenrestaurant van Peter Goossens in Kruishoutem, betaalt 190 euro per persoon voor het goedkoopste menu en 345 euro voor het duurste menu, drank inbegrepen.

Hoeveel sterren The Jane?

n Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!

Hoeveel sterren heeft Le Pristine?

Maar ook nieuwkomer Le Pristine van Sergio Herman viel in de prijzen: het restaurant is sinds vandaag de trotse bezitter van één Michelinster. Le Pristine opende op 14 juli in de Lange Gasthuisstraat 13, het hart van de modewijk in Antwerpen.

Waar woont Ellemieke Vermolen?

Ellemieke woont op dit moment nog steeds in het Belgische Knokke, samen met haar twee zoons.

Hoeveel Michelin sterren heeft Sergio?

Zes sterren

Het is maar liefst de zesde Michelinster voor de topkok. Eerder kreeg hij al twee sterren voor The Jane in Antwerpen, twee sterren voor Pure C in Cadzand-Bad en eentje voor AIR Republic in Cadzand.

Is Sergio Herman bekend in Nederland?

Sergio Herman (Oostburg, 5 mei 1970) is een Nederlandse chef-kok en horecaondernemer.

Sergio Herman
Geboren Oostburg, 5 mei 1970
Nationaliteit Nederland
Beroep Chef-kok
Bekend van Oud Sluis The Jane Pure C Frites Atelier AIRrepublic Blueness

Heeft Blueness een ster?

New York, Tokio, Amsterdam – Cadzand-Bad: Met zijn derde gastronomische locatie “Blueness” in Cadzand-Bad creëert de Nederlandse sterrenchef Sergio Herman een moderne crossover mix van grootstedelijke scene bar, Zeeuwse ingrediënten en Japanse keuken.