Waar Woont Kees Van Der Spek? (Best solution)

Van der Spek heeft een aanzienlijk deel van zijn jeugd in het buitenland gewoond. Na in Israël en Duitsland te hebben gewoond, verhuisde hij met zijn ouders en zussen eerst naar Nederland en daarna naar Suriname en Burundi. Vanaf zijn zeventiende woonde hij echter weer in Nederland.

Hoeveel is Kees van der Spek waard?

Het salaris van Kees van der Spek ligt naar verwachting rond de €100.000 per jaar – meer dan genoeg om goed te kunnen leven.

Waarom woonde Kees van der Spek in Suriname?

Zijn vader werkte voor ontwikkelingssamenwerking, waardoor Van der Spek als kind een tijd in Suriname woonde. Van z’n vijftiende tot z’n zeventiende heeft hij ook in Burundi gewoond. Hij zegt dat bezoekers uit Nederland, dat daar een slechte rol heeft gespeeld, gastvrij worden ontvangen in Suriname.

Wat doet Kees van der Spek?

Kees van der Spek is al heel wat jaren bekend in de Nederlandse televisie- en entertainmentwereld. Sinds 1996 is de geboren Israëliër al actief als journalist voor de televisie. Na dit succes ging Van der Spek over op zijn eigen programma’s, waar hij zelf de confrontatie aan gaat met oplichters en criminelen.

Welke zender komt opgelicht?

Opgelicht?! is een tv-programma van de AVROTROS. In het programma komen er allerhande oplichtingspraktijken van fraudeurs en bedriegers aan bod.

You might be interested:  Hoe Maak Je Komkommer In Zuur? (Correct answer)

Was Peter R. de Vries getrouwd of gescheiden?

Peter R. de Vries maakte er nooit een geheim van dat hij en zijn vrouw Jacqueline een open huwelijk hadden. In de jaren tachtig traden zij in het huwelijk en altijd stond de charmante kunstenares aan zijn zijde. Dolgelukkig waren ze toen hun kinderen Kelly en Royce werden geboren.

Wie is de dochter van Peter R. de Vries?

Er wordt vermoed dat Ridouan Taghi achter de moordaanslag op Peter R. de Vries zit. Maar terwijl verdachte schutter Delano G. uit Tiel waarschijnlijk kan rekenen op een celstraf van tientallen jaren, blijft Taghi in deze zaak (nog) buiten schot.