Hoe Duur Is Het Eten In De Efteling?

Het diner heeft een vaste prijs, waarbij een groot aantal dranken zijn inbegrepen (€ 31,- per volwassene, € 17,- per kind van 4 t/m 12 jaar en kinderen t/m 3 jaar dineren gratis). Kleine ruiters kiezen tijdens de lunch uit verschillende plankjes met boterhammen en fruit. Ook tijdens het diner is er speciaal kindermenu.

Wat kost een frietje in de Efteling?

Lekker: frietje met kroket of frikandel

Daar haal je aan het loket een kleine of normale portie friet (€ 2,30 en € 2,80, mayonaise of ketchup inbegrepen). Versier je patatje met een frikandel of kroket (€ 1,80), een kaassoufflé, kipcorn of bamischijf (€ 1,90) of een gehaktstaaf (€ 2,20).

Wat kost een drankje in de Efteling?

Gasten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land kunnen het bier bestellen in Restaurant De Proeftuyn. Een flesje kost € 3,50 of je kunt een flesje meenemen voor € 3,-.

You might be interested:  Waarom Varkenshaar In Brood? (Solved)

Hoeveel restaurants Efteling?

Probeer de nieuwe menukaarten van de restaurants het Eethuys, de Hoffelijke Heraut en De Proeftuyn i Probeer de nieuwe menukaarten van de restaurants het Eethuys, de Hoffelijke Heraut en De Proeftuyn in de verblijfslocaties van de Efteling.

Waar kan je lekker eten in de Efteling?

In de Gulden Gaarde (helemaal achterin Het Marerijk; in het gebouw van Droomvlucht) vind je zelfbedieningsrestaurant De Gulden Gaarde. Hier kun je verse smoothies met mango, aardbei of bosvruchten halen, maar ook verse limonade met watermeloen, citroen en munt. Heerlijk!

Wat kost parkeren bij de Efteling?

De Efteling beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 12,50 per dag. Je kunt online een parkeerticket kopen of in het park. Touringcars parkeren gratis.

Hoeveel kost een broodje Unox in de Efteling?

Kies uit 3 verschillende verse broodjes: ham-kaas, kip of caprese (€ 4,75). Bij het Broodje Unox Winterspecial (€ 4,25), met extra rode ui, gebakken spekreepjes, kaasvlokken en honing-mosterdsaus, krijg je de Warme Wintermuts cadeau!

Wat mag je meenemen naar de Efteling?

Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee het park in te nemen. Het is echter niet toegestaan om meegenomen etenswaren te nuttigen in de horecagelegenheden en op de daarbij behorende terrassen. Op de verschillende picknickvelden in het park is het wel toegestaan om je zelf meegebrachte etenswaren op te eten.

Kun je bier kopen in de Efteling?

In deze categorie vind je de diverse alcohol-gerelateerde lemma’s. Sinds 2003 voert de Efteling alcohol-matigingsbeleid. Dit houdt in dat er in het attractiepark zelf buiten de grote restaurants geen alcohol geschonken wordt en ook zo min mogelijk reclame gemaakt wordt voor alcohol.

You might be interested:  Hoe Lang Moet Je Gedroogde Paddestoelen Weken?

Kan je bier halen in de Efteling?

Efteling-bezoekers kunnen een blikje bier halen voor een spotprijs. Normaal gesproken vraagt het attractiepark 2,60 euro voor een blik Jupiler-bier van 33 centiliter. Wie een bestelling plaatst in de officiële Efteling-app, betaalt nog maar 1,30 euro voor hetzelfde product.

Hoe heet het restaurant van het Efteling Hotel?

Restaurant De Hoffelijke Heraut – Efteling Hotel.

Is de horeca in de Efteling open?

Efteling-restaurants

Je kunt gebruikmaken van alle geopende horecamogelijkheden. Online een tafel reserveren is momenteel mogelijk bij Polles Keuken, Panorama à la carte en Pinokkio’s pizza & pasta restaurant. De andere restaurants kun je op de dag zelf bezoeken zonder reservering.

Kunnen we koffie met gebak eten als we aankomen in het park Efteling?

Smakelijk eten!

Geniet tijdens je verblijf van het royaal inbegrepen ontbijt of schuif aan tafel voor een smakelijke lunch, kop koffie met gebak, borrel met snack of diner. Hieronder vind je een overzicht van alle eet- en drinkmogelijkheden in het Efteling Hotel.

Waar kan je churros kopen in de Efteling?

Vanaf 26 mei kun je bij ‘t Melkhuysje genieten van vers gefrituurde churros met allerlei lekkere toppings. De churros worden als goudstaafjes in een mijnkarretje geserveerd. Trek in een warme zoete snack? Bestel dan vanaf 26 mei een bakje churros bij ‘t Melkhuysje.

Hoe laat sluit de Efteling vandaag?

De Efteling opent dagelijks om 10:00. Tijdens de Winter Efteling opent de Efteling altijd om 11.00. De slutingstijd varieert tegenwoordig enorm maar het Efteling Park is altijd tot minstens 18:00 geopend.