Hoe Annuleer Je Een Bestelling Vinted?

Hoe een transactie te annuleren:

 1. Open het gesprek met het andere lid.
 2. Klik op de informatie-icoon ( i ) in de rechterbovenhoek. ​
 3. Kies ‘Bestelling afbreken’ en selecteer een reden. Of tik je eigen reden in door ‘Anders’ te kiezen. ​

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kan een koopovereenkomst altijd zonder reden ontbinden binnen de afgesproken bedenktijd. Dat kan ook als een product niet werkt en de verkoper weigert het te repareren of een nieuw product te geven. Om de koopovereenkomst te ontbinden moet je een brief schrijven of een e-mail sturen.

Hoe krijg ik mijn geld terug op Vinted?

Of upload het artikel in je eigen Vinted-kledingkast en verkoop het door.

Past een item niet of is het niet je stijl?

 1. Dien je claim binnen 2 dagen in (wanneer de status van de bestelling op ‘Ontvangen’ staat)
 2. Chat met de verkoper of neem contact met ons op.
 3. Stuur het item terug.
 4. Ontvang de terugbetaling.

Hoe snel betaald Vinted terug?

Het bedrag dat uit je Vinted Portemonnee kwam, wordt binnen een paar uur weer bijgeschreven. Het resterende bedrag schrijven we over naar: Je bankrekening of -kaart, als je hebt betaald met een credit- of debitcard, Apple Pay of iDEAL (te zien binnen 5 werkdagen)

You might be interested:  Hoe Lang Kun Je Geklopt Ei Bewaren? (TOP 5 Tips)

Kun je een bod intrekken Vinted?

De verkoper kan ervoor kiezen om je bod te weigeren, maar dat is zijn eigen keuze. Elk bod is bindend. Wanneer je bod wordt geaccepteerd en het voertuig aan jou wordt verkocht, kan je je bod of de aankoop niet meer annuleren.

Wat zijn redelijke annuleringskosten?

Maar ja, annuleringskosten zijn afhankelijk van geleden verlies (gemaakte kosten) en gederfde winst (marge). Wat is dan redelijk? In de rechtspraak zien we dat je dit moet onderbouwen en over het algemeen de bedingen met 30% kosten er goed van afkomen, omdat de winst toch vaak wel deze 30% (of meer) bedraagt.

Hoeveel tijd heb je om een bestelling te annuleren?

Als je iets in een winkel hebt gekocht is het wettelijk gezien zo: koop is koop. Ga in gesprek met de winkelier en kijk of je er samen uit kunt komen als je spijt hebt van een aankoop. Als je je aankoop online, telefonisch of aan de deur hebt gedaan geldt er een wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Kan je opgelicht worden via Vinted?

Ze verkopen een kledingsstuk, de koper stelt de echtheid ervan onmiddellijk in vraag en krijgt volgens het beleid van Vinted automatisch het geld teruggestort. Het geld en het kledingsstuk ziet de verkoper dan niet terug. Een aantal oplichters lijken handig gebruik te maken van het beleid van de app.

Hoe werkt retour op Vinted?

Het artikel moet in precies dezelfte staat zijn zoals je hem hebt ontvangen – je mag hem niet wassen of gebruiken. We geven jou de terugbetaling van de volle prijs van je aankoop. Let op dat je hebt 2 dagen na de bezorging van het artikel om een retouraanvraag te doen.

You might be interested:  Waarom Is Eten In De Bioscoop Zo Duur?

Wat gebeurt er als je pakket niet ophaalt Vinted?

Wat gebeurt er als de koper de ontvangst van het pakket niet bevestigt? Als de koper de ontvangst van het pakket twee dagen later niet bevestigt zal Vinted automatisch de zending sluiten, het geld aan de verkoper overmaken en een automatische positieve beoordeling achterlaten.

Hoeveel is kopersbescherming Vinted?

Hoeveel kost kopen op Vinted? We willen je meer veiligheid en een geweldige koopervaring bieden, en daarom wordt er bij het kopen kopersbescherming van 5% van de verkoopprijs, plus een vastgestelde 0,70 EUR cent in rekening gebracht. De kopersbescherming dekt de betalingsverwerking.

Hoe werkt Vinted betaling?

Hoe werkt het betalingsproces? De koper betaalt voor de aankoop. Vinted ontvangt de betaling en het verschijnt als ‘In behandeling’ in de Portemonnee van de verkoper. De verkoper verpakt het artikel en doet hem op de post.

Hoe werkt kopersbescherming Vinted?

Om ervoor te zorgen dat onbekenden geen aankopen namens jou kunnen doen op Vinted, hebben we een extra controle op de veiligheid van je betalingen geplaatst en controleren we willekeurig transacties door aankoopverificaties op te vragen. We staan altijd voor je klaar om vragen over je bestelling op te lossen.

Hoe lang blijft bod geldig Vinted?

Je kan maximaal 5 keer bieden per dag en elk bod is geldig voor 24 uur.

Wat te doen als je bod geaccepteerd is?

De verkoper heeft mijn bod geaccepteerd, wat nu?

 1. Voorlopig koopcontract tekenen. Om de aankoop van de woning definitief te maken, moet het koopcontract getekend zijn.
 2. Hypotheek regelen.
 3. Taxatie.
 4. Bouwkundige keuring.
 5. Verzekeringen regelen.
 6. Nota van afrekening betalen.
You might be interested:  Hoe Lang Leeft Een Wesp Zonder Eten?

Wat betekent een bod doen?

Onder bod betekent dat er een serieuze gegadigde is voor het huis. Iemand heeft een bod gedaan op de woning en een tegenvoorstel gekregen van de verkoper.