Hoeveel Kost Netflix Per Maand?

Hoeveel Kost Netflix Per Maand
Wat kost Netflix per maand in 2023? – Netflix – Netflix houdt zelf bij wat de populairste films en series zijn op het platform. Bij die selectie zit momenteel bijvoorbeeld Wednesday, een serie gebaseerd op het personage Wednesday Addams uit de Addams Family.

Wednesday staat al zeven weken achter elkaar in de top tien. Een andere serie uit de top 10 is het eerste seizoen van The Recruit, een dramaserie over een jonge advocaat van de CIA die halsoverkop in de gevaarlijke wereld van internationale spionage belandt. The Recruit staat al vier weken achter elkaar in de top tien.

Series die je volgens Netflix niet mag missen zijn The Witcher: Blood Origin, die gaat over gebeurtenissen meer dan duizend jaar vóór de originele serie The Witcher, en het derde seizoen van Emily in Paris, een serie over een jonge Amerikaanse in Parijs.

Wat kost Netflix voor 1 persoon?

Netflix begint in Nederland en België met 4 euro toeslag voor delen account

Abonnementen Netflix Basic Standaard
Prijs NL 7,99 euro 11,99 euro
Prijs BE 8,99 euro 13,49 euro
Lid toevoegen buiten eigen huishouden Nee Ja, 3,99 euro
Aantal schermen tegelijk 1 2

Wat is de goedkoopste manier om Netflix te kijken?

Om Netflix zo goedkoop mogelijk te kijken, heb je als gebruiker twee opties. Je kunt namelijk kiezen voor het goedkoopste abonnement van Netflix zelf. Deze kost 7,99 euro per maand, waarna je op één apparaat kunt genieten van alles wat er op de streamingdienst te vinden is.

Hoe kun je Netflix kijken zonder te betalen?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt je registreren en gebruikmaken van alles wat Netflix biedt.

Wat is een standaard abonnement Netflix?

Netflix Standaard – Het middelste abonnement is Netflix Standaard. Je kijkt dan in full-hd-kwaliteit (1080p), wat er op vrijwel alle schermen lekker scherp uitziet. Op 4k-tv’s kan het echter nog scherper – waarover later meer. Met Standaard kun je ook op twee apparaten tegelijk kijken; handig voor als je je account met een gezinslid of partner wil delen.

 • Kosten: 11,99 euro per maand
 • Beeldkwaliteit: maximaal full-hd (1080p)
 • Kijken op twee apparaten tegelijk
 • Werkt op je telefoon, tablet, computer en televisie

Kun je Netflix nog delen?

Netflix gratis account delen in Nederland niet meer mogelijk – In een update op haar website zegt Netflix dat het begonnen is met het versturen van e-mails naar gebruikers over het delen van accounts. Eigenaren van een Standaard of Premium account dienen gebruikers die buiten jouw eigen huishouden meekijken op jouw account, toe te voegen als extra lid.

 • Bij het Standaard-account kun je één extra lid uit één ander huishouden toevoegen en met het Premium-account kun je twee extra leden uit andere huishoudens aan je account koppelen,
 • In beide gevallen kost dit €3,99 per maand extra bovenop de maandprijs van het abonnement.
 • Netflix schrijft het volgende: Vanaf vandaag sturen we deze e-mail naar leden die Netflix delen buiten hun huishouden in Nederland.

Een Netflix-account is voor gebruik door één huishouden. Iedereen in dat huishouden kan Netflix gebruiken waar ze ook zijn – thuis, onderweg, op vakantie – en profiteren van nieuwe functies zoals Profiel overdragen en Toegang en apparaten beheren, We beseffen dat onze leden veel entertainmentkeuzes hebben.

Daarom blijven we veel investeren in een breed scala aan nieuwe films en tv-programma’s – dus wat uw smaak, stemming of taal en wie je kijkt met, er is altijd iets om naar te kijken op Netflix. Wil je je Netflix-account delen met iemand anders buiten jouw huishouden, dan heb je dus twee opties: een profiel overzetten naar een andere persoon (deze persoon moet dan gaan betalen) of betalen voor een extra gebruiker.

Dit kost dan €3,99 per maand extra. Op zich is dit niet zo’n gekke prijs als je bijvoorbeeld op kamers gaat wonen en gebruik blijft maken van het Netflix-account van je ouders. Je hebt dan voor €3,99 per maand toegang tot Netflix, zonder dat je gezeur krijgt.

Met wie mag je Netflix delen?

Netflix-account delen met anderen – Je Netflix -account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. De enige beperking is dat je afhankelijk van het gekozen abonnement op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd mag kijken. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen in hetzelfde gezin kijken.

 • Meerdere Netflix-gebruikers
 • Profiel maken
 • Hoe werkt het?
 • Kind-profielen
 • Meerdere apparaten

Is Netflix gratis bij Ziggo?

Veelgestelde vragen – Bij Ziggo kijk je Netflix op al je favoriete apparaten. Welke apparaten dat zijn, bekijk je hier, Ga naar een actuele selectie van het Netflix-aanbod. Van Netflix Originals en Exclusives tot internationale blockbusters en series van Nederlandse bodem.

 • Je kijkt het allemaal bij Netflix.
 • De manier waarop je betaalt verschilt.
 • Als je Netflix bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je Netflix-abonnement via je Ziggo rekening.
 • Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren.
 • ​Heb je een Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL? Dan kun je de Netflix-app altijd via je mediabox gebruiken.

Het maakt dan niet uit of je je abonnement hebt afgesloten via Netflix of via Ziggo. Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen zijn er vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand.

 1. Je hebt verder geen bijkomende kosten of contracten.
 2. Tijdens het bestellen kies je een van de abonnementen uit.
 3. Je ziet meteen wat de verschillen zijn.
 4. Dat kan via Mijn Ziggo, in de Mijn Ziggo app, je Next Mini of Mediabox Next.1) In Mijn Ziggo Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar ‘ Producten ‘ en dan naar het subkopje ‘ Streamingdiensten ‘.
You might be interested:  Hoeveel Lira Is 1 Euro?

Klik op ‘ Naar streamingdiensten ‘. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Netflix om je aanmelding en registratie af te ronden.2) Mijn Ziggo app Gebruik je de Mijn Ziggo app? Ga dan naar het tabje ‘ Producten ‘ en dan zie je onder het kopje ‘ Televisie ‘ het subkopje ‘ Ook streamingdiensten op je Ziggo rekening ‘.

Lik op ‘V oeg nu toe ‘. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Netflix om je aanmelding en registratie af te ronden.3) Via je Next Mini of Mediabox Next ​Ga op je mediabox naar het app-menu. Kies je abonnement en betaal via je Ziggo rekening. Tip: hou je pincode van je mediabox bij de hand. Heb je Netflix besteld via Ziggo? Dan regel je dit eenvoudig via Mijn Ziggo,

Je Netflix-abonnement wijzigen of opzeggen kan dus niet via je mediabox. Mediabox Heb je een Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL? Dan kijk je gemakkelijk via de Netflix app op de box. Je vindt de Netflix app onder ‘TV apps’ of met je stembesturing: zeg ‘Netflix’.

CI+ module Netflix is een interactieve dienst bij Ziggo. Wil je van Netflix genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox. Of op kanaal 150. In sommige regio’s in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen.

Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. Je kunt online eenvoudig een Mijn Ziggo account aanmaken. Hou je klantnummer bij de hand. Je vindt je klantnummer in de bevestiging van je bestelling, onderin al onze e-mails en bij de betaling van je Ziggo rekening.

Hoe duur is Netflix voor 2 personen?

Wat kost Netflix

Basis Standaard
Aantal apparaten tegelijk streamen 1 2
Maximaal haalbare beeldkwaliteit SD HD
Netflix kosten van het abonnement €7,99 €11,99

Hoe moet je betalen bij Netflix?

Uitleg over de factureringsdatum – Als lid word je eenmaal per maand gefactureerd. We schrijven het bedrag voor je abonnement af op de datum waarop je je oorspronkelijk hebt geregistreerd. Aan het begin van je factureringscyclus brengen we het maandbedrag in rekening. Dit kan tot enkele dagen na de factureringsdatum in je account worden weergegeven.

 • Je factureringsdatum kan één dag eerder of later zijn door verschillende tijdzones.
 • Als de factureringsdatum niet elke maand voorkomt (zoals de 31e), word je in plaats hiervan gefactureerd op de laatste dag van die maand.
 • Als je voor Netflix betaalt via derden, kan Netflix een andere factureringsdatum hebben dan die provider.

Wat kost een Netflix abonnement bij KPN?

Skip to content Wat kost Netflix bij KPN? Een overzicht – Als je Netflix wilt kijken via KPN, kun je kiezen uit drie abonnementen. Welk abonnement je kiest, bepaalt welke service je krijgt. Hieronder vind je daar meer informatie over.

Netflix Basic Netflix Standaard Netflix Premium
Videokwaliteit SD HD 4K Ultra-HD
Aantal schermen waarop je tegelijk kunt kijken 1 2 4
Aantal apparaten waarop je series/films kunt downloaden 1 2 4
Kosten per maand € 7,99 € 11,99 € 15,99

Zoals je ziet, krijg je voor een goedkoper abonnement wat minder opties dan voor een duurder abonnement. Kijk je met het hele gezin? Dan is Netflix Premium je beste optie. Kijk je samen met je partner? Dan volstaat het om Netflix Standaard te nemen. Kijk je in je eentje en vind je hoge videokwaliteit niet heel belangrijk? Dan kun je voor het lekker goedkope Netflix Basic-abonnement gaan.

Kun je Netflix per jaar betalen?

Klik hier voor de samenvatting van het artikel Netflix met korting: een korte samenvatting De prijzen van een Netflix-abonnement zijn per land verschillend. In Turkije, Argentinië en Brazilië betaal je bijvoorbeeld veel minder voor een abonnement dan in Nederland en Zwitserland. Wil je profiteren van een voordelig Netflix-abonnement? Lees dan ons artikel met uitgebreid stappenplan hieronder. Update 2021: Onder andere door Europese regels over creditcardgebruik is er op dit moment geen gegarandeerd werkende manier om met korting een Netflix-abonnement af te sluiten.

 • Ook Nederlandse giftcards werkten voor ons niet in combinatie met abonnementen in andere landen.
 • Onderstaande methode werkte tot voorkort nog wel, maar geeft op dit moment geen garantie.
 • Als je een poging wilt wagen, weet dan dat er een kans is dat je geen goedkoper abonnement af kunt sluiten.
 • Heb je een creditcard die niet in de EU geregistreerd staat? Wellicht dat je dan wél succes hebt! Veel mensen vinden Netflix te duur.

Niet gek als je je bedenkt dat een Basic-abonnement je al zo’n 95 euro per jaar kost. Een Premium abonnement is zelfs bijna 170 euro. Door deze prijzen zijn de meeste mensen op zoek naar aanbiedingen of korting op Netflix. Soms biedt Netflix gratis maanden gebruik aan, een zeer prettig gegeven.

Maar wat blijkt nu: de prijs van Netflix is variabel. De prijs van een Netflix-abonnement verschilt namelijk per land, net zoals de prijzen van YouTube-premium abonnementen ! Wij hebben onderzoek gedaan naar de reden van deze prijsverschillen. Ook geven we in dit artikel een overzicht van de verschillende prijzen per land.

Aan de hand van een uitgebreid stappenplan leggen we uit hoe jij een goedkoper Netflix-abonnement kunt afsluiten. Netflix probeert deze methode de laatste jaren actief tegen te gaan. Vanuit sommige landen zou het niet meer mogelijk zijn om korting te krijgen.

Wat zijn de kosten van Videoland?

Onze abonnementen Vanaf 20 juni wijzigt de prijs van Plus naar €9,99 per maand en Premium naar €11,99 per maand. Kijk in onze FAQ voor meer informatie.

Wat kost Netflix per maand in 2023?

Netflix – Netflix houdt zelf bij wat de populairste films en series zijn op het platform. Bij die selectie zit momenteel bijvoorbeeld Wednesday, een serie gebaseerd op het personage Wednesday Addams uit de Addams Family. Wednesday staat al zeven weken achter elkaar in de top tien.

Een andere serie uit de top 10 is het eerste seizoen van The Recruit, een dramaserie over een jonge advocaat van de CIA die halsoverkop in de gevaarlijke wereld van internationale spionage belandt. The Recruit staat al vier weken achter elkaar in de top tien. Series die je volgens Netflix niet mag missen zijn The Witcher: Blood Origin, die gaat over gebeurtenissen meer dan duizend jaar vóór de originele serie The Witcher, en het derde seizoen van Emily in Paris, een serie over een jonge Amerikaanse in Parijs.

Een Netflix- abonnement kost 7,99 euro per maand (basic), 11,99 per maand (standaard) of 15,99 euro per maand (premium). Daarmee kun je respectievelijk op 1 apparaat, 2 apparaten of 4 apparaten tegelijk kijken. Voor een duurder abonnement krijg je ook een betere beeldkwaliteit.

You might be interested:  Hoeveel Spaargeld Mag Je Hebben?

Hoe lang duurt een Netflix abonnement?

Opnieuw lid worden van Netflix – Je kunt je Netflix-abonnement altijd opnieuw starten, We bewaren je kijkactiviteit gedurende tien maanden nadat je account is gesloten, zodat deze beschikbaar is als je je abonnement binnen die periode opnieuw start. We bewaren voor een periode van tien maanden ook:

Je aanbevelingen Beoordelingen Accountgegevens Gameplaygeschiedenis Opgeslagen games (maar voor games die cloudopslag niet ondersteunen, moeten de game en gamegegevens toch worden geïnstalleerd op het apparaat waarop de game is gespeeld)

Hoe sluit je een Netflix abonnement af?

Ga naar netflix.com/signup vanuit een mobiele browser om je te registreren vanaf je Android-apparaat. Als je de Netflix-app hebt gedownload uit de Google Play Store, kun je de registratie starten vanuit de app. Je moet de registratie voltooien in een mobiele of computerbrowser.

 1. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.
  • Als je de Netflix Android-app gebruikt, ontvang je mogelijk een e-mail van Netflix met een link om je registratie op de Netflix-website in een mobiele of computerbrowser te voltooien.
 2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd down- of upgraden.
 3. Vul een betaalmiddel in.
 4. Dat was het. En nu: kijken maar!

Kan ik Netflix kijken op 2 adressen?

Mensen die geen deel uitmaken van je huishouden, moeten zich registreren voor een eigen account om Netflix te kijken. In veel landen kun je ook een extra-lidplek aanschaffen als je een extra lid wilt toevoegen aan je account.

Een extra lid toevoegen Accounteigenaren met een Standaard – of Premium -abonnement kunnen in veel landen Netflix delen met iemand die niet bij hen woont door een extra lid aan hun account toe te voegen. Ze moeten dan een extra-lidplek aanschaffen en het extra lid uitnodigen om die plek te gebruiken. Het extra lid moet worden geactiveerd in hetzelfde land waar de accounteigenaar het account heeft geopend. Extra leden kunnen niet worden toegevoegd aan pakketten met Netflix of aan accounts die via een partner worden gefactureerd. Extra leden kunnen niet aan een abonnement met reclame worden toegevoegd.

Bij het starten van een nieuw account of het toevoegen van een extra lid kunnen leden een profiel overdragen vanuit een bestaand account, inclusief aanbevelingen, kijkgeschiedenis, Mijn lijst, opgeslagen games, instellingen en meer.

Hoe gaat Netflix controleren of je je account deelt?

2. Hoe gaat Netflix dat controleren? – “Het is niet zo dat er nu een Netflix-politie zal patrouilleren op straat om te zien of je je account deelt met andere mensen. Netflix gaat wel je IP-adres controleren. Dat is een unieke code die elke internetverbinding heeft.

Wat verandert er bij Netflix in 2023?

Extra betalen voor delen van Netflix buiten eigen huishouden – Netflix-gebruikers moeten vanaf 2023 extra gaan betalen voor het delen van hun abonnement buiten het eigen huishouden. Voor waarschijnlijk zo’n 3 of 4 euro per maand kunnen ze hun account legaal delen met anderen.

 • Daarvoor roept Netflix subaccounts in het leven: een account voor iemand buiten het eigen huishouden.
 • Volgens Netflix deelden 100 miljoen van de in totaal 220 miljoen abonnees begin vorig jaar hun account met mensen buiten het huishouden.
 • Als die mensen zelf voor Netflix zouden betalen, had de streamingdienst minstens een half miljard euro extra omzet per maand.

Wanneer de maatregel precies ingaat in Nederland, is nog onduidelijk.

Hoeveel mensen tegelijk op Netflix?

Als je een van deze meldingen ziet wanneer je een serie of film afspeelt: Je account wordt door teveel personen gebruikt. Je Netflix-account wordt op een ander apparaat gebruikt. Je Netflix-account wordt op te veel apparaten tegelijk gebruikt. Dit bekent dat het maximum aantal apparaten waarop je tegelijk kunt kijken via je Netflix-account, is bereikt.

Stop de afgespeelde titel of sluit de Netflix-app op een ander apparaat waarop je account wordt gebruikt. Als je niet weet op welke apparaten voor je account Netflix tegelijk wordt afgespeeld, kun je nagaan welke apparaten recentelijk zijn gebruikt, Opmerking: Nadat Netflix is gestopt op een ander apparaat, moet je mogelijk 5-10 minuten wachten voordat je kunt kijken op je apparaat. Of verhoog je Netflix-abonnement als je op meer apparaten tegelijk wilt kijken (maximaal vier met het Premium-abonnement).

Als je denkt dat je account wordt gebruikt zonder je toestemming, kun je voorkomen dat iemand je Netflix-account gebruikt,

Waarom vraagt Netflix of ik er nog ben?

Netflix vraagt “Nog aan het kijken?” om zeker te weten dat je niet vergeet waar je gebleven was of onnodig internetdata verbruikt wanneer je niet echt naar een serie of film kijkt. Je krijgt deze melding:

nadat je drie afleveringen van een serie achter elkaar hebt gekeken zonder een videospeler te bedienen of nadat je 90 minuten zonder onderbreking hebt gekeken

Om verder te kijken, kun je het bericht sluiten of het automatisch afspelen van de volgende aflevering uitschakelen,

Hoeveel apparaten Netflix standaard?

Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk.

Is Netflix gratis bij Ziggo?

Veelgestelde vragen – Bij Ziggo kijk je Netflix op al je favoriete apparaten. Welke apparaten dat zijn, bekijk je hier, Ga naar een actuele selectie van het Netflix-aanbod. Van Netflix Originals en Exclusives tot internationale blockbusters en series van Nederlandse bodem.

 1. Je kijkt het allemaal bij Netflix.
 2. De manier waarop je betaalt verschilt.
 3. Als je Netflix bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je Netflix-abonnement via je Ziggo rekening.
 4. Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren.
 5. ​Heb je een Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL? Dan kun je de Netflix-app altijd via je mediabox gebruiken.

Het maakt dan niet uit of je je abonnement hebt afgesloten via Netflix of via Ziggo. Kijk Netflix op je smartphone, tablet, smart-tv, laptop of streamingapparaat. Allemaal voor één lage prijs per maand. Abonnementen zijn er vanaf € 7,99 tot € 15,99 per maand.

 1. Je hebt verder geen bijkomende kosten of contracten.
 2. Tijdens het bestellen kies je een van de abonnementen uit.
 3. Je ziet meteen wat de verschillen zijn.
 4. Dat kan via Mijn Ziggo, in de Mijn Ziggo app, je Next Mini of Mediabox Next.1) In Mijn Ziggo Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar ‘ Producten ‘ en dan naar het subkopje ‘ Streamingdiensten ‘.

Klik op ‘ Naar streamingdiensten ‘. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Netflix om je aanmelding en registratie af te ronden.2) Mijn Ziggo app Gebruik je de Mijn Ziggo app? Ga dan naar het tabje ‘ Producten ‘ en dan zie je onder het kopje ‘ Televisie ‘ het subkopje ‘ Ook streamingdiensten op je Ziggo rekening ‘.

You might be interested:  Hoeveel Kwh Verbruikt Een Droger?

Lik op ‘V oeg nu toe ‘. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar Netflix om je aanmelding en registratie af te ronden.3) Via je Next Mini of Mediabox Next ​Ga op je mediabox naar het app-menu. Kies je abonnement en betaal via je Ziggo rekening. Tip: hou je pincode van je mediabox bij de hand. Heb je Netflix besteld via Ziggo? Dan regel je dit eenvoudig via Mijn Ziggo,

Je Netflix-abonnement wijzigen of opzeggen kan dus niet via je mediabox. Mediabox Heb je een Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL? Dan kijk je gemakkelijk via de Netflix app op de box. Je vindt de Netflix app onder ‘TV apps’ of met je stembesturing: zeg ‘Netflix’.

CI+ module Netflix is een interactieve dienst bij Ziggo. Wil je van Netflix genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox. Of op kanaal 150. In sommige regio’s in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen.

Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. Je kunt online eenvoudig een Mijn Ziggo account aanmaken. Hou je klantnummer bij de hand. Je vindt je klantnummer in de bevestiging van je bestelling, onderin al onze e-mails en bij de betaling van je Ziggo rekening.

Kun je Netflix nog delen in 2023?

Is Netflix delen met anderen een goed idee? – Als je je netjes aan de regels wilt houden, is het geen goed idee om Netflix te delen met personen buiten je huishouden. Het is officieel nooit toegestaan geweest om je Netflix-account te delen buiten het huishouden, dus ook niet in 2023.

Zoals je begrijpt, is het voor Netflix erg lastig om hier goede regels voor op te stellen. Dat is de reden dat het streamingbedrijf al enkele jaren met de handen in het haar zit om hier een goede oplossing voor te bedenken. Onthoud dat je Netflix-abonnement delen officieel niet mag en dat je account dus mogelijk geblokkeerd kan worden.

Wil je geen risico lopen? Dan kun je er het beste voor kiezen om geen Netflix-account te delen met mensen buiten je huishouden.

Kun je Netflix ook per jaar betalen?

Klik hier voor de samenvatting van het artikel Netflix met korting: een korte samenvatting De prijzen van een Netflix-abonnement zijn per land verschillend. In Turkije, Argentinië en Brazilië betaal je bijvoorbeeld veel minder voor een abonnement dan in Nederland en Zwitserland. Wil je profiteren van een voordelig Netflix-abonnement? Lees dan ons artikel met uitgebreid stappenplan hieronder. Update 2021: Onder andere door Europese regels over creditcardgebruik is er op dit moment geen gegarandeerd werkende manier om met korting een Netflix-abonnement af te sluiten.

 • Ook Nederlandse giftcards werkten voor ons niet in combinatie met abonnementen in andere landen.
 • Onderstaande methode werkte tot voorkort nog wel, maar geeft op dit moment geen garantie.
 • Als je een poging wilt wagen, weet dan dat er een kans is dat je geen goedkoper abonnement af kunt sluiten.
 • Heb je een creditcard die niet in de EU geregistreerd staat? Wellicht dat je dan wél succes hebt! Veel mensen vinden Netflix te duur.

Niet gek als je je bedenkt dat een Basic-abonnement je al zo’n 95 euro per jaar kost. Een Premium abonnement is zelfs bijna 170 euro. Door deze prijzen zijn de meeste mensen op zoek naar aanbiedingen of korting op Netflix. Soms biedt Netflix gratis maanden gebruik aan, een zeer prettig gegeven.

 1. Maar wat blijkt nu: de prijs van Netflix is variabel.
 2. De prijs van een Netflix-abonnement verschilt namelijk per land, net zoals de prijzen van YouTube-premium abonnementen ! Wij hebben onderzoek gedaan naar de reden van deze prijsverschillen.
 3. Ook geven we in dit artikel een overzicht van de verschillende prijzen per land.

Aan de hand van een uitgebreid stappenplan leggen we uit hoe jij een goedkoper Netflix-abonnement kunt afsluiten. Netflix probeert deze methode de laatste jaren actief tegen te gaan. Vanuit sommige landen zou het niet meer mogelijk zijn om korting te krijgen.

Hoeveel gebruikt Netflix per uur?

Het bekijken van series of films op de Netflix-app verbruikt, afhankelijk van de videokwaliteit, variërende hoeveelheden data per uur. Je kunt je instellingen voor dataverbruik eenvoudig aanpassen met de onderstaande stappen. Netflix biedt vier instellingen voor dataverbruik. Data verbruikt per uur, per apparaat:

 1. Laag : Basisvideokwaliteit, tot 0,3 GB
 2. Medium : Standaard videokwaliteit, tot 0,7 GB
 3. Hoog : Beste videokwaliteit:
  • Standaarddefinitie: tot 1 GB
  • High definition: tot 3 GB
  • Ultra high definition (4K): tot 7 GB
 4. Automatisch : wordt automatisch aangepast om een optimale kwaliteit te leveren op basis van de huidige snelheid van je internetverbinding.

Instellingen voor dataverbruik aanpassen Je kunt andere instellingen voor dataverbruik hebben voor elk profiel in je account. Wijzig je instellingen:

 1. Ga vanuit een browser naar de pagina Account,
 2. Selecteer een profiel in Profiel en ouderlijk toezicht,
 3. Ga naar Instellingen voor afspelen en selecteer Wijzigen,
 4. Selecteer je gewenste instelling voor dataverbruik. Opmerking: Als je het dataverbruik beperkt, kan dit van invloed zijn op de beeldkwaliteit.
 5. Klik op Opslaan (Save).

Netflix biedt vier instellingen voor mobiel dataverbruik:

 1. Automatisch: de Netflix-app selecteert een instelling die het dataverbruik afweegt tegen de videokwaliteit. Je kunt ongeveer 4 uur kijken per GB.
 2. Alleen wifi: alleen streamen als er een verbinding is met wifi.
 3. Data besparen: kijk ongeveer 6 uur per GB.
 4. Maximale hoeveelheid data:
  • hoogste kwaliteit die mogelijk is voor je apparaat en de serie of film die je kijkt.
  • Dit kan 1 GB per 20 minuten of meer kosten, afhankelijk van je apparaat en de netwerksnelheid.
  • Alleen aanbevolen als je een onbeperkt data-abonnement hebt.

Opmerking: Als je ook je Netflix-dataverbruik hebt ingesteld, zal het dataverbruik bij streamen op mobiele apparaten niet de ingestelde waarde overschrijden. Instellingen voor mobiel dataverbruik aanpassen De instelling selecteren die het beste werkt voor je mobiele-data-abonnement.

 1. Open de Netflix-app en tik op Meer of Profiel,
 2. Selecteer App-instellingen,
 3. Selecteer Mobiel dataverbruik onder Afspelen,
  • Als je de instellingen voor datagebruik bij downloads wilt aanpassen, kun je Alleen via wifi onder Downloads in- of uitschakelen.
 4. Kies de gewenste instelling.

Opmerking: Je kunt deze instelling niet wijzigen als je nog onvoltooide downloads hebt. Als de gewenste data-instelling grijs wordt weergegeven, kun je alle lopende downloads annuleren of wachten totdat ze zijn voltooid. Probeer het daarna opnieuw.