Ugens optur på Matcha Bar

12784665_10156588599085008_152334731_n

Sidste uge var helt fantastisk, denne uge, vel… Ikke lige så god, desværre. Jeg prøver virkelig at være positivt, men starten på denne uge har vært Lort med stor L. 

Jeg afsluttede weekenden med at knække min cykelkæde, som viste sig at være et meget større arbejde at fikse end forventet. Jeg lover jer, min pung græder over at bruge så mange penge på at få det lavet, men at købe en ny cykel i samme standard, kan heller ikke betale sig… På en anden side, hvis jeg havde haft bil, så ville det hele have koster mit 10 gange på meget. Det prøver jeg i hvert fald at fortælle mig selv 😉 

Oveni det, så har jeg ligget syg med mavekramper siden i mandags! Jeg er ikke sikker på om det har været madforgiftning eller om jeg er allergisk mod noget jeg har spist, men det har virkelig ikke været sjovt. Det er lige ikke som med hovedpine, hvor man kan tage en Panodil, så bliver det hele lidt bedre. Nope, her skal man enten vente til det gå over, eller få det hele op igen. Jeg valgte det første og har derfor haft det pænt stramt… 

12736165_10156588599025008_565877191_n

Heldigvis har jeg fået det meget bedre de sidste to dage, og var meget frisk her til morgen til mit Yelp event. Jeg er ansvarlig for alle morgenmadevents, og idag besøgte vi Matcha Bar, som drives af Michael bag siden byoh.dk. Han er virkelig passioneret for det han laver, og fortalte os rigtig meget om sin vision og om produktet han bruger. Jeg er meget imponeret over hvor meget han har lagt i stedet, både i forhold til interiør og med branding. Vi fik serveret lækker morgenmad med matcha chia yoghurt med granola på toppen, samt granola bars, matcha latte med forskellige smager og lækker juice. Jeg købte også to flødeboller med hjem, og de smagte heeeelt vildt lækkert efter dagens træning med min personlige træner, Martin. 

12784772_10156588599250008_1461071522_n

Træningen går forresten rigtig godt, selv om det har været minimalt denne uge. Idag havde jeg mine 15 kcal roning og 10 burpees, og jeg slo min tid fra sidst med over 1 minut! Det havde jeg slet ikke troet idag, så det er klart ugens optur. Fra næste uge bliver programmet justeret en lille smule så jeg får maksimal optimering af min træning fremover. Det er jo nu under 60 dage til jeg skal løbe, hold da op hvor går det stærkt!

I aften skal jeg ud og spise på Hatoba sushi med mit arbejde, så jeg håber ikke min mave går helt i stå af rå fisk. Det er i hvert fald en fortjent omgang med lækker sushi, efter en dårlig uge. Det kan heldigvis kun blive bedre de næste par dage 🙂 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *