Ugens godt og blandet #1

Ugens godt og blandet er en ny kategori jeg gerne vil teste ud med jer, hvor jeg samlet gode links jeg har fundet i løbet af ugen. Det kan være alt fra artikler, gavetips, wants eller noget helt andet. Jeg håber I vil tage det godt imod og skriv gerne i kommentarfeltet hvis det er særlige ting I ønsker mere/mindre af. 

Billede nr 1 er lånt fra Politikens artikel.

1.Der er åbnet en ny café i LéLé’s gamle lokaler ved Rådhuspladsen som Politiken lige har skrevet om. Godtfolk er drevet af den tidligere medejer i Taxa, Pixie og café Auto, hvilket lover meget godt i min øjne. Deres menukort ser meget fristende ud, og de åbner allerede kl. 7. Jeg skal forbi meeeget snart.

2. Jeg opdagede for nyligt Økologisk Supermarked, som er et supermarked på nett ligesom Nemlig. De har en egen Stop Madspild* sektion, hvor man kan få rigtig mange varer til ingen penge, fordi de er tæt på udløbsdato. Nogle varer er også gratis, like nu kan du fx få kokosolie. De fleste varer er ting som sagtens kan holde efter mindst-holdbar datoen. 

3. Hvis du elsker at læse krimier lige som mig, så kan jeg virkelig anbefale serien om detektiven Huldar, skrevet af islandske Yrsa Sigurdardottír. Jeg er i gang med bog nr 3 nu, og hvis du vil starte med bog nr 1, eller måske give bogen i en julegave, så kan du få den i paperback til 69 kr* lige nu. 

4. Jeg er helt forelsket i denne lampe fra Le Klint, og jeg kigger ugentlig på DBA i håb om at nogen sælger den til en OK pris. Den står på min liste over ting jeg vil købe med min første lønseddel som færdiguddannet – og jeg tror ikke den bliver min inden den tid. Den er ellers på tilbud nu hos Trendbazaar. 

5. I de kolde måneder bliver min hud ekstremt tør. Jeg fik anbefalet Origins Drink Up 10 minute* fugtmaske, og den er så god! Den dufter lækkert, huden bliver ikke fedtet bagefter, og den er ikke testet på dyr. 

6. Jeg er virkelig varm på anderledes porcelæn og ønsker mig blandt andet de fine kopper fra Jotex* til jul. De har de også i smukke tallerkener, salatskåle og almindelige skåle. 

7. Superflot vinterkåbe fra Helene Berman i 75% uld og 10% cashmere fra ASOS. Den er lige nu nedsat med næsten -50%, og de har samtidig -20% rabat i forbindelse med Black Friday. Et virkelig scoop til dig som mangler en varm og god vinterjakke. 

8. Da vores dreng ikke får sit eget værelse endnu, bliver det en hyggekrog i stuen. Vi tænker at købe 4 af de søde dyreplakater og hænge op – de er simpelthen så nuttet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *