Street Food Festival CPH

Processed with VSCO with a5 preset

image1

Mine dage flyver fra mig, men jeg nyder det, selv om jeg glæder mig til at endelig have lidt weekend i morgen. Eller “weekend”, lidt underligt når det ligger sådan midt i ugen. Min rigtige weekend blev erstattet med masser af arbejde, som egentlig har været stikordet for hele sidste uge. Der har været Street Food Festival CPH rundt om Søerne, som blev forvandlet til et fantastisk marked med ca 50 forskellige stader med lækker mad. Jeg var med som frivillig i Yelp-teltet hvor vi blandt andet har fortalt lidt om hvad vi laver, samt at man kunne få prøve sig på lidt foodstyling. Der blevet taget rigtig mange gode billeder af den lækre maden man kunne få under festivalen. Der blev også delt ut en publikumspris af os, som UGood vandt, vel fortjent. Jeg elsker afrikansk mad, og det er fedt at få Ugandisk mad med, fantastisk lækkert! Jeg har prøvet deres Rolex Vegan, som er en chapati wrap med bl.a søde kartofler og avokado. Ser det ikke lækkert ud?! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noget fra foodstylingen. Ikke så galt, hva’? 😉 

Vi har haft det vildt sjovt og mødt mange nye, og måske har vi fået nogle nye Yelpere med. Hvis I ikke kender til appen, please, giv det en chance og tjek den ud. Måske har du en anmelder i maven, eller en foodstylist. Eller simpelthen bare vil finde de bedste steder i København. 

Nå, et lille hej fra mig. Min “weekend” har startet på bedste vis med dejlige venner på Halifax inden Suicide Squad i biografen (som I IKKE behøver at se, btw…), og nu skal jeg lige holde en fantastisk dejlig weekend. Det har jeg fortjent, hvis jeg selv skal sige det 😉 

Vinneren af konkurrencen er også trukket, og Siv blev den heldige vinder af en personlig almanak! Du vil bli kontaktet af Personlig Almanakk 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *