Så var løbeeventyret over.

For 100 dage siden, startede jeg optræningen mod mit aller første halvmarathon. Halvmarathon blev for to uger siden justeret ned til kvartmarathon, og idag er det hele over. Jeg løb ind til tiden 54:29 min, hvilket jeg synes er en OK tid og indenfor top 100 og nr. 27 kvinde på min distance. Jeg håbede at den skulle være bedre, men alle forholdene taget i betragning, er jeg bare glad for at have fuldført idag. Jeg vil lige skrive lidt om hvordan dagen idag har været, fra start til mål. 

13090348_10156862653855008_797654101_n

Jeg har de sidste par dage haft ekstremt ondt i mine fødder og lægge. Både som følge af meget arbejde, hvor jeg står hele dagen, og fordi jeg har haft nogle småskader den sidste tid. Jeg vågnede idag med meget spændte lægmuskler, og brugte næsten hele morgenen på at strække de ud, for at undgå eventuelle krampetrækninger. En rolig cykeltur på 25 minutter ned til startområdet, gjorde heldigvis godt, samt en god opvarmning. 

Det var ca. 1000 tilmeldte til dagens løb fordelt over 3 distancer. Alle sammen startede samtidig, hvilket skabte lidt kaos i starten. Jeg havde min GPS med, så jeg hele tiden selv kunne følge antal kilometer og tid. Jeg har set i efterkant at min hurtigere kilometer var efter 2 km, hvilket ikke er specielt godt. Det var kaos, og jeg blev lidt for påvirket af de andre løbere, lige i starten. Under ser I distancen:

13081608_10156862653605008_1136860785_n

Jeg prøvede så godt jeg kunne, at nyde hele turen, men jeg lyver hvis jeg siger at det ikke gjorde ondt. De første 5 kilometer var okay, men min venstre læg drillere mig næsten fra start til slut. Jeg fandt et par andre løbere som løb i ca. samme tempo som mig, hvilket hjalp mig at ikke sætte ned farten. Jeg blev dog lidt for ivrig da jeg kunne se målområdet, hvor jeg stadig væk havde 3 km tilbage! 

13090465_10156862653940008_1716956895_n

En ting er sikkert; jeg er glad jeg tog afgørelsen om at ændre min distance, for med dagens form, ville jeg nok ikke klart at fuldføre 21 km, og hvis jeg gjorde, ville det have været en smertefuld oplevelse. Jeg har heller ikke fået spist den rigtige kost de sidste uger, da vi bor på hotel uden muligheder for at lave mad. Det har også resulteret i dårlig søvn, mere stress end normalt, samt at jeg ikke har fået trænet så meget jeg skulle ønske. Alle de faktorer taget i betragning, så er det lidt stolt over at have fuldført løbet idag. Og vigtigst af alt, så har jeg indsamlet næsten 800 kr takket være seje donationer, til Kræftens Bekæmpelse. Og lige det var vigtigere end at slå rekorder idag 🙂 

Lige nu er mine ben sindsygt stive og ømme, og jeg går som en pingvin, men jeg håber det bliver bedre i løbet af aftenen. De næste par dage skal kroppen få lidt hvilke og ekstra pleje med udstræk og yoga, også er den klar til nye udfordringer igen snart. Hvad end det nu bliver 🙂 

3 thoughts on “Så var løbeeventyret over.

 1. Turid

  Hei Cecilie!

  Gratulerer med fullført kvartmaraton! Har vært så spennende å følge deg gjennom flere år her på bloggen og instagram 🙂

  Lurte på om du kunne lage et innlegg på hvordan forholdet ditt til mat har endret seg sammen med resultatene dine? Husker før når du bodde hjemme og gikk på vgs – et tydelig strikt kosthold – mens nå ser det ut til at du stortrives med restaurant- og kafémat ukentlig. Og det er så inspirerende alt du spiser!! Er nemlig så lei av alle dem som mener “balansen” er det viktigste; men i balansen inngår kun usunnheter en dag i uken.. Og skeier man ut er det kun med litt sushi. Håper du forstår hvor jeg vil hen 🙂 Du er virkelig en inspirasjon for meg!

  Reply
  1. cecilielykke Post author

   Tusen takk Turid 🙂
   Jeg har fått samlet ned noen tanker rundt spørsmålet ditt, og jeg håper det svarer litt på ditt spørsmål.
   Stor klem.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *