Quick Fix Protein Pancakes

img_6532-recovered

• EASY & HEALTHY PANCAKES DONE IN NO TIME •

// Scroll down for English recipe.

De her pandekager var min redning til frokost idag. Jeg har ligget syg og stort set sovet i hele dag, og havde ikke særlig lyst til at gå i supermarkedet for at finde noget at spise. Så er det godt at man har mange tørvarer stående i skabet. 5 ingredienser og 15 minutter senere, var denne lækre portion med proteinpandekager klare til at forsvinde ned i min mave. 

img_6542

Jeg er aller mest glad for, at lave mine pandekager fra bunden, men hvis det er dage som idag, så synes jeg pandekage mixen fra Bodylab fungerer supergodt. Jeg synes Classic eller Cookies & Creme smager bedst. 

 img_6536

Hurtige proteinpandekager
– 6 stk
• 2 scoops pandekage mix
• 3 spsk sigtet speltmel
• 1/2 tsk kardemomme
• 1/2 tsk bagepulver
• Ca. 2 dl vand 

Kom alt sammen i en bageskål og pisk det luftigt med et piskeris. Varm en non-stick stegepande på middels varme, jeg bruger styrke 6 ud af 9 på min stegeplade. Lav pandekager i ønsket størrelse og lad de stege i ca 1,5 min på den ene side, og 30 sek efter du vender dem. 

Server med din favorit toppings – jeg havde den nye peanut butter fra Bodylab, dadler, æble i tern og revet kokos. 

Print
Easy Protein Pancakes
Forberedelsestid
5 mins
Tilberedningstid
10 mins
Totalt
15 mins
 
Ingredienser
  • 2 scoops pancake mix
  • 3 tbsp all purpose flours
  • 1/2 tsp cardamom
  • 1/2 tsp baking soda
  • 2 dl water
Instruktion
  1. Come all the ingredients in a bowl and stir for 1-2 minutes. Leave it while the pan is heating up, medium heat makes the best pancakes.
  2. Fry 2 pancakes together on the pan, leave them for about 90 sec before you flip them, and then for additional 30 sec on the other side.
  3. Serve with your favourite toppings - today I chose apples, peanut butter, dates and coconut flour

// Indeholder produkter fået som ambassadør for Bodylab, men min mening er ikke sponsoreret 😉 

One thought on “Quick Fix Protein Pancakes

  1. Pingback: Saltkaramel sauce med kondenseret mælk - Lykkes Liv - en blog af Cecilie Lykke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *