Post-bachelor opdatering – hvad skal der ske fremover?

Hold op, der er sket meget siden sidst. Min lille pause herinde skyldes minimalt med overskud og min motivation til at skrive har ikke været eksisterende.  Jeg har haft mere end nok med, at skrive mig i gennem min bacheloropgave med en masse forhindringer på vejen. Men jeg er kommet i gennem det, og kan nu stolt titulere mig som BSc. Food Science & Technology. Det føles lidt stort. 

Gærceller fra kombucha the – det ser ret smukt ud.

Siden sidst har jeg også fået det fedeste job hos LEO Pharma, hvor jeg skal være henover sommeren. Det bliver super sjovt at prøve noget nyt i den perioden inden jeg starter i praktik i efteråret. Jeg starter direkte på en kandidat i mejeriteknologi, hvor første halvår består af virksomhedspraktik, hvor jeg skal være hos en virksomhed på Fyn og en i Jylland. Det betyder at min skønne tilværelse i Søborg med kæreste, hus og hund kun bliver noget jeg får nyde i weekenderne. Jeg er ikke stor fan, men man må gøre det bedste ud af det. Og det skal blive godt at komme væk fra bøgerne for en periode. 

Fine Sandefjord

Med nyt job bliver det ikke den store sommerferie, men jeg har haft nogle skønne dage i Norge. Det er altid lidt ræs når jeg er hjemme i Sandefjord, det er så mange som man skal nå at ses med, at det sjældent bliver tid til, at bare slappe af. Men denen gangen har jeg dog fået en god kombination af det hele. Det har været 3 dage på festival som har sat sine spor, men hvor var det fedt. Det boede jeg hos min moster så der fik jeg også set lidt familie. Også var det lige nogle dage for at se min far og mor – og ellers har jeg fået koblet helt ud. Ferie er altid skønt, men jeg glæder mig også til, at komme hjem til de to drenge i Danmark. 

Festivalburger fra Brygga 11 – en af de bedste fiskrestauranterne i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *