OM

OM LYKKESLIV OG CECILIE LYKKE.


IMG_0263

Jeg er 22 år gammel og kommer oprindelig fra Norge. Jeg flyttede til Købehavn i 2013 for at læse, og studerer fødevarer og ernæring på 2. år på KU med planer om at læse videre til mejeriingeniør. Jeg har tidligere blogget på min norske blog www.lykkesliv.blogg.no, men har nu gået over til at skrive på dansk her inde. Meget af min hverdag går til træning, og jeg er i gang med at træne op til halvmaraton i april. 

Jeg er også rigtig glad for at spise ude på de mange fantastiske restauranterne i byen, og skriver blandt andet anmeldelser på Yelp.dk. I kan også følge mig på instagram for at følge mere med i min daglige hverdag på  @cecilielykke.

Jeg er virkelig glad for mad, både at spise, lave og fotografere. Det har altid vært en stor del af mit liv, og jeg elsker at eksperimentere i køkkenet med forskellige råvarer. Fra mit studie, og af generel interesse er sundhed en vigtig del af min hverdag. For mig handler ikke sundhed for at skære noget væk, men at balancere det sunde og det syndige. Det er aldrig sundt at spise for meget (eller for lidt) af noget, uafhængig om det er chokolade eller spinat, og jeg vil med min blog vise, at det er balance som er nøglen til at være Lykke(lig).