Ny yndlings på Nørrebro

img_6853

YES YES YES! Ny yndlingscafé har åbnet lige ved Søerne. Der lå en frozen yoghurt butik her tidligere, og det er forvandlet til det fineste sted som hedder California Kitchen. 

img_6841 img_6891

Interiøret er her inde virkelig, virkelig flot, og de har gjort så meget ud af, at give en “California Feeling” her inde. De har endda et vindue i loftet som giver et kunstig lys, som minder om sollys. Så selv i København, i november, kan du sidde med “solstråler” i øjnene. Så blæret! 

3 x Super Bowl. Jeg valgte edamame i stedet for kikærter, og estragondressing.

3 x Super Bowl.
Jeg valgte edamame i stedet for kikærter, og estragondressing.

De åbnede for en uges tid siden, og de serverer en masse lækre bowls. De har blandt andet en sushibowl, også kaldt poké bowl, en mexi bowl, en bento bowl og meget andet. Vi var tre stykker her inde, og når alle de tre grøntsagselskere faldt valget på “Super Bowl”: her er der en bund af quinoa med lime og agave, bagte søde kartofler og græskar, kål salat, ristede kikærter og avokado, toppet med enten en estragon- eller gurkemeje dressing. Hold nu op, hvor smagte det bare lækkert. Vi fik også lov til, at smage på deres græskarsuppe og det er en af de bedste jeg har smagt! De har også en chia pudding med mangopuré, kokosflager og chokolade – en dejlig let dessert. Der er også gratis vand her inde, stort plus! 

img_6879

Priserne varierer mellem 75-80 kr lige nu, vi gav 75 kr for vores SuperBowl. Menuen kommer til at være sæsonbaseret (elsker elsker det!), så der kommer til at være en masse forskellige grøntsager hele året. Næste gang vil jeg nok teste deres poké bowl med marineret tun, syltet ingefær, sushi ris og masse masse andet lækkert. Der kommer så mange nye steder rundt omkring hele tiden, men det her er virkelig et jeg kommer til at besøge en masse fremover. 

7 thoughts on “Ny yndlings på Nørrebro

 1. Emilie

  Hei! Er det lov til å si at jeg savner flere oppdateringer og innlegg om trening ei gang i blant? 🙈☺️ Og er du 100 % vegetar? Hvordan gjør du det med trening og proteiner? Jeg spiser en del vegetar selv, men litt skeptisk på om jeg virkelig får i meg nok. Trenger styrke/crossfit 5-6 dager i uka så prøver å ligge på 1,6-2 g per kg kroppsvekt.

  Reply
  1. cecilielykke Post author

   Hei Emilie 🙂

   Det er helt lov å si, og det savner jeg faktisk selv. Problemet er at trening rett og slett ikke har vært en prioritet det siste halvåret så jeg har ikke helt fått tatt meg sammen til å skrive om det. Vanskelig å motivere andre når man selv er litt umotivert.. 🙂
   MEN jeg har planer om å gjøre om på det når jeg kommer hjem fra juleferie, så du må skrive hva skal treningsinnlegg du gjerne vil lese.

   Nei, jeg er vel det man kaller flexitar. Jeg kjøper sjeldent kjøtt selv, men jeg spiser det. Det blir mye kikerter, edamame bønner, grove grønnsaker som brokkoli eller rotfrukter og meieriprodukter. Det er faktisk ikke så vanskelig som folk tror å få i seg nok proteiner uten kjøtt, men de fleste produktene inndeholder bare være karbohydrater enn fra kjøtt gjør 🙂
   Jeg har også 30g proteinpulver i havregrøten min hver morgen som også gir en god rasjon til det daglige inntaket.

   Reply
   1. Emilie

    Jeg vil si jeg er i samme bås som deg, kjøper ikke kjøtt selv men spiser det hos andre ☺️ Da skjønner jeg hvorfor du ikke har skrevet om trening, og vi har alle de hektiske periodene i livet fra tid til annen. Jeg digger når du kommer med veggieoppskrifter som ikke er så avanserte og deler hvordan du trener. Ville gjerne også likt å vite hvordan du tenker rundt mat og trening nå som du ikke spiser så mye kjøtt 😊 For meg som har vært opptatt av å spise mye kjøtt, og nå erstatte det med eks belgfrukter må jeg jobbe litt med hodet. Som du sier inneholder det mer karbohydrater og jeg har i lang tid sett på dette som litt fy-fy. Altså proteinkilden skal være bare proteiner og så mager som mulig. Jeg vet ikke om dette er noe du har tenkt noe over? Og gjerne dele litt om hva som er en typisk hverdag for deg med mat og trening når du er tilbake der. Som sagt, jeg er litt i villrede om dagen. Begynt å innføre myyye grønnsaker som gjør meg mett, men lurer på om jeg får i meg for lite kalorier totalt sett pga dette tar opp så mye volum og da gjør meg mett.

    Reply
 2. Linn

  Jeg går forbi det sted næsten hver dag (har kontor lige ved siden af), og hver gang tænker jeg “hold op, det ser hyggeligt ud”. Næste gang jeg glemmer min madpakke, tror jeg, at jeg kigger forbi, for det lyder virkelig lækkert! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *