New favourite spot – Nori sushi

I torsdag havde jeg mit andet besøg hos Nori Sushi på Østerbro. Stedet åbnede for et par måneder siden, med Danmarks yngste sushikok, kun 22 år gammel! København har efter hånden fået rigtig mange sushisteder, så konkurrencen er hård, men Nori Sushi vinder hos mig, simpelthen fordi deres koncept er meget unikt. 

Her fokuseres der på gode råvarer og de forsøger så godt de kan, at servere bæredygtig fisk. Og selv om andre steder også prøver dette, så går Nori så langt, at de heller lukket biksen hvis der ikke er nok fisk, end at skulle købe det andre steder, end fra sine leverandører. Hvor sejt er det ikke? 

Oveni det, så er deres sushi vildt smuk og velsmagende. De har mange spændende makiruller, og små retter på menukortet. Det hele smager vildt lækkert, men mine favoritter er crispy tuna og deres sojapapir-ruller, som jeg fik smage første gang til vores Omakase menu, som er the chef’s choice. Jeg håber den kommer på menuen snart, den smager så godt! 

image4-3

Sojapapir ruller

Man skal helst bestille bord lidt i forvejen, da de ikke har så mange borde til dine-in, men man kan også bestille take-away. Absolut er sted at bide mærke i, næste gang du er i København. Glem alt om Sticks ‘n’ Sushi, her får du efter min mening meget mere for pengene. 

Nori Sushi
Ryesgade 63, 2100 København Ø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *