Morgenmad på OTTO og spørgsmål til dig

To uger med høj puls og mange nerver er endelig overstået. To eksamener afleveret, og en af de har jeg allerede fået tilbage som bestået. Hurraaaaa! 

Januar har vært en vanvittig måned for mig. Jeg har haft så mange ting at se til, og så mange store beslutninger som skulle tages, oveni at sidde med næsen i bøgerne og have et (lille) socialt liv ved siden af. Det er svært at nå over alle de ting man ønsker, men jeg synes jeg har blevet bedre til mine prioriteringer. Men heldigvis har det hele gået rigtig godt, og jeg glæder mig til at fortæller jer mere snart! Iiiiih 😀 

12660275_10156497615680008_514347388_n

Nu har jeg heldigvis en uges ferie, hvor jeg skal arbejde rigtig meget, men alligevel få koblet hjernen fra inden nye fag starter i uge 6. Ferien startede også på en perfekt måde, med lækker morgenmad på restaurant OTTO i fredags med Yelp. Jeg var totalt overvældet over service og serveringen her inde – vi fik altså serveret 4 retters menu, til morgenmad!

3 ud af 4 retter smagte udsøgt, og vi var alle enige om at det var en god oplevelse, trods en skuffende vaffel, øv… TIl en sum af 195 kr, får du 4 retter fra menuen serveret efter hinanden på flotte Broste tallerkener i lækker anretning. Det er bestemt ingen en billig morgenmad, men når man får serveret burger, vafler og æg cocotte af primo kvalitet, så vælger jeg heller det her, end en brunchtallerken som alligevel koster omkring de 150 kr. Absolut et besøg værd hvis du er i København, og vil prøve noget anderledes til morgenmad eller brunch. 

I kan læse min anmeldelse her: http://www.yelp.dk/biz/otto-københavn-2

12660353_10156497615635008_1777612562_n


 

Jeg har ellers to spørgsmål til dig, som jeg håber alle læsere vil svare på. Det vil hjælpe mig rigtig meget at vide mere om hvad I ønsker at læse om her inde. Vil ha mer/mindre opskrifter, eller at jeg skal skrive mere om livet i København? Mere om træning?
Jeg håber I vil være søde, noget jeg ved I er, at svare på de to spørgsmål nedenunder for mig 🙂 

Hvad ønsker I at læse mere om her inde? 
Synes I stadig det er okay at jeg blogger på dansk? 

5 thoughts on “Morgenmad på OTTO og spørgsmål til dig

 1. Madeleine

  Jeg syns dessverre ikke det er like gøy å lese bloggen din nå som du skriver på dansk. Er likevel av og til innom å sjekker uansett da 🙂 Men, herregud, det er ditt valg, flink blogger er du uansett, er bare så “stress(?)” å måtte lese på dansk :/

  Klem!

  Reply
 2. Kristine

  Gjerne mer om livet i København, hva du gjør om dagene og trening:) Ikke bare oppskrifter og anbefalinger, men litt mer om deg også 🙂

  Reply
 3. Tonje

  Jeg har fulgt deg noen år, og synes det er helt greit med dansk. Forstår det meste!
  Jeg vil gjerne se litt mer treningsinnlegg og kanskje noen videoer? Og hva med noen bilder av leiligheten? Og mer om livet i København er jo også supert 🙂
  Keep up the good work, du er helt rå!

  Reply
 4. Trine

  Rigtig gerne flere opskrifter! 🙂 – og som dansker synes jeg det er fedt, at det er på dansk. Men det skal bare være, hvad du selv føler for.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *