Ice Cream Week og gode nyheder.

I denne uge har Yelp afholdt Ice Cream Week i København. I har måske set de flotte hvide og rosa klistermærker på udvalgte issteder rundt om i byen? En hel uge med masser af gode tilbud på is hos de lokale helter som Social Foodies, Ismageriet og Ishuset på Christianshavn. Under ser I nogle af de flotte (og mange!) is jeg har konsumeret i løbet af ugen, tyvstartede dog i onsdags sidste uge;) 

BeFunky Collage_185Fra øverst til venstre: 1. Vildglad. 2. Social Foodies (deres citrontærtes-is er SÅ god!). 3. Østerberg Icecream. 
3. Ismageriet (deres guf er byens bedste). 5. Ishuset på Christianshavn – chunky brownie er et must at prøvw! . 6. Nicecream Copenhagen.
7. Isværket. 8. SKYR Original. 9. Ismageriet (igen). Saltkaramel og nutella kiks er to-die-for. 

o-1

Idag ved jeg at der blev testet byens bedste is i Fælledparken, men da jeg har været i Jylland i weekenden kunne jeg ikke deltage, så jeg venter spændt på afgørelsen. Jeg holder en knap på de tre nævnte foroven. Jeg har alligevel fået spist mig i gennem stederne, og faktisk også leveret både klistermærker og flyers til (næsten) samtlige af stederne der har været med. Hvorfor? Fordi jeg nu har fået den fantastiske titel som VIRKSOMHEDSAMBASSADØR for Yelp København. Det er super spændende, og det er så mig som vil tage rundt til de forskellige stederne fremover, og forhåbentlig få på plads nogle fede indtjekningsbonuser fremover 🙂 

Har du spist is under Ice Cream Week, og hvilket sted mener DU har byens bedste? 

 

2 thoughts on “Ice Cream Week og gode nyheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *