Hverdagsøjeblikke – november

Vi er allerede godt ind i december måned, med kun 14 dage til juleaften. Er det kun mig der synes tiden flyver afsted? Har I fået købt nogle julegaver endnu? 

Hos os har julegaver helt ærlig været det sidste vi har tænkt på. De sidste par uger er gået til, at få styr på alt i huset inden baby S kommer, men det lader til at han hygger sig (lidt for) meget inde i maven. Han er derinde stadig – 7 dage over terminsdatoen. Min tålmodighed er for længst passeret og selvom jeg prøver at tage det stille og rolig, så begynder frustrationen at melde sig. Min lænd og mit bækken gør meget ondt så det giver ikke anledning til særlig meget bevægelse udover den daglige tur med Anton. Jeg ville ønske jeg havde energi til, at tage ned og svømme eller i fitness, men det skal der nok blive tid til snart igen. 

Imens kan jeg kigge tilbage på november måned som var ret så fin. 

Hverdagsøjeblikke – november måned

Jeg startede november ud med at gå på barsel fra mit arbejde og afslutte min eksamen. Det var virkelig en befrielse. Min barsel startede ud med verdens bedste dag hos Amazing Space, som ligger under Hotel D’Angleterre, hvor jeg nød en god time i spa inden jeg fik gravidmassage. Det var virkelig alle pengene værd! 

Barselen har budt på rigtig mange skønne ture i skoven med hunni. Jeg er så glad for, at vi besluttet os for at flytte nordpå til mere landlige omgivelser. Det er så skønt at have skov og sø lige udenfor døren. 

Glad hund på tur – med de skæveste tænder 😉

Jeg har læst 3 bøger i november, blandt andet Tilgivelse af Yrsa Sigurdardottír, den tredje bog i serien. Hvis du kan lide at læse krimi så kan jeg virkelig anbefale hendes bøger. Hun er så god til plot-twist. 

Flotteste solopgang set fra vores gårdsplads. Hvor fin er ikke den lille bro?

Jeg har også fået pyntet en lille smule til jul herhjemme. Vi har ikke pyntet det helt store, da vi længe var i tvivl om vores juleplaner med tanke på fødselen. Vi er blevet enige om, at blive i Danmark henover julen nu hvor jeg er gået over tid. Jeg ville virkelig gerne hjem til Norge til min familie i år, da jeg heller ikke fejrede sammen med de sidste år. Heldigvis kommer min mor og søster på besøg til os, så vi må heller også se at få købt et juletræ i denne uge snarest. 

DIY adventskrans med særlig flettet krans købt i Føtex, som jeg har pyntet med blomster, kogler og lys.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *