Hverdagsøjeblikke – oktober

Min barsel er officielt startet, og frem til baby S melder sin ankomst går tiden med, at få købt de sidste ting vi mangler og få kommet helt ned i gear. Oktober måned var en stressende og presset måned, måske lige i overkanten når man er højgravid, men bestod rarere var det at nu kunne lægge både studiet og arbejde på hylden i nogle måneder, 10 måneder endda. 

Trods at oktober var en måned i et højt tempo, så har den også været proppet med skønne øjeblik.

Efteråret er virkelig over os, og den mørkere tid byder også på nogle smukke morgener med solopgang. 

Det koldere vejr byder også på mere af min yndlings – grød! Grøds biks på Frederiksberg ligger farlig tæt på studiet, men det har også budt på intet mindre en 4 morgenmadsdate med veninder. Det er virkelig så skønt at nyde morgenmaden sammen inden dagen officielt går i gang. 

Jeg har også været overlykkelig for at jeg stadig kan cykle. Det er ikke længere lige så behagelig på racercykelen, og det går ikke særlig hurtig, men jeg kommer mig fremad. Og med kun 3 uger tilbage håber jeg at det holder stik helt til termin. Det har også budt på nogle virkelig smukke cykelture med efterårfarver alle vegne. Det må være den smukkeste årstid! 

Mine arbejdstider og studiedage har budt på minimalt med morgener af den rolige slags. De fleste dage nydes morgenmaden i form af grød i et glas i toget, sammen med en ret sløj filterkaffe fra 7 Eleven. Derfor har jeg været ekstra glad for de få dage jeg har kunnet nyde en god kaffekop sammen med en god portion varm havregrød. Denne type morgener skal jeg virkelig nyde de næste par uger – man ved jo ikke hvornår det bliver tid til sådan om lidt 😉 

Oktober har også været gåturernes måned, noget både Anton og jeg er virkelig glade for. Jeg får dagens portion motion, da fitness ikke er så godt i øjeblikket pga plukkeveer. Det har primært været lange ture i skoven, men så har jeg også haft ham med ind til storbyen på hundebesøg hos Caroline – det var kærlighed ved først klap fra begge sider, kan jeg afsløre. 

Brunch hos Caroline, som er et eksempel på hvordan venskab kan opstå gennem sociale medier. Det her var første gang vi mødtes og hun inviterede mig hjem til sig som om vi havde kendt hinanden i flere år. Vi nød en god omgang bagværk fra Hart bageri, jeg fik lært nogle lattetricks, og vi fik talt om løst og fast i en tid hvor hendes liv er blevet vendt på hovedet på få uger, og mit snart ændres fulstændig når jeg får min kommende titel som mor. 

Mine søde veninder har også arrangeret en mega hyggelig babyshower for mig og baby S. Jeg blev fulstændig mundlam, da jeg troede at vi skulle ind og se “Kærlighed ved første hik – The Musical”. Jeg er hverken særlig glad for musicals og har heller ikke set filmen (jeg undskylder mig med, at jeg trods alt boede i Norge da jeg var teenager!), så aftenen blev så meget bedre end jeg forventede. 

Jeg har haft min søde mor på besøg som havde med det fineste hjemmestrikkede tøj som min mormor har strikket. Blandt andet denne fine heldragt med Marius-mønster og så meget mere. Vi har næsten ikke købt noget tøj til den lille dreng, da vores familie og venner har købt og givet os så meget. Mens oktober var en måned som egentlig bare skulle overstås, forkert som det lyder, så bliver november en måned som bliver i et helt andet tempo. Pulsen skal helt ned og hver dag skal nydes, i mens vi venter på at drengen i maven melder sin ankomst. Jeg håber ikke der går alt for lang tid. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *