Current work situation

Der er sket en del ting de sidste par uger. På kun få dage gik jeg fra at have to ugers ferie fra mit studie uden særlige planer, til at have det fedeste projekt som strækker sig over tre uger. Altså sådan: Boom! 

Jeg har i denne uge, og i de to næste uger fået i opgave, at være foodstyling hos Bodylab. Jeg skal forberede 25+ opskrifter, og det hele skal styles på bedste vis så videografen kan slå sig løs med kameraet. Det er meget krævende at være “on” i så mange timer per dag, hvor alle detaljer bare skal være on point, men hvor er det også bare spændende. 

Det er lidt mærkeligt, at forberede så mange gode (altså, virkelig gode!) opskrifter og ikke kunne dele de med jer, men jeg lover at så snart det hele et fiks færdig, så skal I få serveret de lækreste opskrifter her inde. Jeg har faktisk overrasket mig selv og jeg får virkelig testet hvordan jeg arbejder under stress og med korte deadlines. Det er ikke nemt at forberede så mange opskrifter, samtidig at man arbejder alle hverdage + læse til de nye fag jeg starter med fra i morgen, nu hvor jeg ikke er til forelæsningerne + arbejde på Radisson i weekenderne. 12 arbejdsdage i træk er hvad der venter mig. Om jeg føler mig presset? Jep. Men det er samtidig helt vanvittig sjovt! 🙂 

I kan følge med på min (@cecilielykke) og Bodylab’s (@bodylab) Insta-story fremover, hvis I ønsker at få en indblik i hvad vi laver. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *