15.12.18

Mit fravær skyldes at mit liv er blevet vendt på hovedet de sidste 3,5 ugerne. Og det er på grund af denne lille fyr ved navn Sylvester.

15. december kom vores dreng til verden og vi prøver endnu at finde ud af den nye tilværelse som mor og far. Det er så vildt – jeg er nogens mor! Det er skræmmende og så fantastisk på samme tid. Vi nyder det alle tre (fire med Anton, som stadig er lidt skeptisk). Grundet juleferien er vi så heldige at Jesper stadig har forældreorlov sammen med os, og det har været guld værd! Vi har haft tid til at lære ham at kende sammen, og det har været teamwork på højt niveau. Det kan vi heldigvis nyde nogle dage endnu.

Der er allerede sket på meget på så kort tid. Han er blevet meget mere vågen og opmærksom på verdens omkring sig. Han har allerede fejret sin første juleaften, nytårsaften, og fået pas. Ja, tænk at en så lille størrelse skal have eget pas! At tage pasbillede som ikke skal vise nogle hænder er pænt svært med en 6 dage gammel bebs som ikke kan holde hovedet selv. Men det gik – og han skal ud på som første flyvetur på lørdag til Norge. Åh, som jeg glæder mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *